NASTAVAK KRIM ISTRAGE

Priveden i treći zaštitar koji je brutalno mlatio mladiće pred klubom H2O u Zagrebu

| Autor: Hina
(Snimio Žarko Bašić / Pixsell)

(Snimio Žarko Bašić / Pixsell)


Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje i nad trećim muškarcem (29) zbog sumnje na nasilničko ponašanje prema četvorici gostiju noćnog kluba H2O u Runjaninovoj ulici koje su pretprošle subote fizički napali i lakše ozlijedili.

Osumnjičeni muškarac (29) predan je pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće podnijeto nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestila je u nedjelju Policijska uprava zagrebačka.

Zagrebačka policija izvijestila je prošli tjedan da je pritvorila dvojicu redara zbog sumnje na nasilničko ponašanje prema četvorici gostiju noćnog kluba H2O. Kriminalističkim istraživanjem obuhvaćeni su 41-godišnjak i 45-godišnjak za koje se sumnja da su ispred noćnog kluba zajedno s trećim, tada nepoznatim počiniteljem, obavljajući zaštitarsku djelatnost, počinili kazneno djelo nasilničko ponašanje.

Osumnjičeni su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Prema pisanju medija, u incidentu ispred kluba H2O, redari su pretukli petoricu mladića, a slučaj je policiji prijavila majka trojice od petorice napadnutih mladića.

Ona je rekla medijima da su njezine sinove i dva prijatelja pretukli redari kluba H20 pri izlasku iz kluba.

Snimka koju je dala policiji i medijima prikazuje kako redari tuku rukama i nogama mladiće po tijelu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom