Snimano u Fažani

"Le Tre Grazie" novi je modni editorijal Antonele Gregorović

| Autor: Zoran Oljača


Istarska dizajnerica Antonela Gregorović u modnom editorijalu "Le Tre Grazie", koji je ostvarila u suradnji s fotografkinjom Anom Lorencin predstavlja svoju novu kolekciju.

- Priroda sa svojim raznolikim bojama te mediteranski način života, ali i tradicija uvijek su inspiracija za stvaranje novih kolekcija.

Boje haljina, kao i fotografije modnog editorijala, ističu ljubičaste boje glicinije, roze boje judinog drva, plave boje neba i mora, zelene boje travnjaka, crvene boje ruže, crno-bijele kombinacije inspirirane istarskim kamenom i bijeli detalji inspirirani cvijetom kala. Sva ta šarolikost, ukomponirana s cvjetnom pozadinom, eksplozija je boja koje prizivaju proljeće i vruće ljetne noći. Svila, viskoza i čipka, ali i lepršavost, drapiranje i detalji ručno rađenih cvjetova, kao ukras, podižu cijelu kombinaciju. Ovu cvjetno-obojanu kolekciju savršeno su zaokružili dugmići u obliku cvijeća, ističe Antonela Gregorović.

(Snimila Ana Lorencin)(Snimila Ana Lorencin)

Editorijal je snimljen u Fažani i to zbog njenog prepoznatljivog ribarsko turističkog imidža. Sakrivene uličice, samo par koraka dalje od rive kao glavne žile kucavice prepune turista, još uvijek podsjećaju na prošla vremena i tradiciju.

(Snimila Ana Lorencin)(Snimila Ana Lorencin)

Antonelin rad prati Slow fashion odnosno donosi unikatne modele, ručni rad, kvalitetne tkanine, svilu i viskozu što je u suprotnosti s brzom modom, loših tkanina i masovne produkcije odjeće.

(Snimila Ana Lorencin)(Snimila Ana Lorencin)

Tri totalno drugačija karaktera, izgleda i osobine, tri gracije, mladosti i ljepote, veselja i elegancije... savršeno su predstavile modeli Martina, Mia i Zara te su ispričale zamisao Ane i Antonele. Cure iz frizerskog salona Artistic izradile su im frizure, dok je za make up bila zadužena sama Antonela.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater