POMER

FASHION GALA DINNER: Antonelina maclurno zelena je nova crna

| Autor: Lara BAGAR


Ženstveni krojevi vrhunske izrade Antonelin su trade mark, s volanima, prorezima koji ističu točno onoliko koliko je oku ugodno, i oduševili su publiku. Poseban touch bili su modeli koji to zapravo nisu, već njezine mušterije, obične žene koje najbolje utjelovljuju i žive njezinu modnu priču te znaju nositi njezine kreacije bez obzira na proporcije. Dakle, nosiva moda za prave žene i sve prilike

Da su žene, a i pokoji muškarac željni okupljanja i druženja, dokaz je dupkom puni restoran Sopravento u Pomeru koji je u subotu navečer bio poprište zanimljivog gastronomsko-edukativnog modnog eventa Fashion Gala Dinner u organizaciji modne dizajnerice Antonele Gregorović.

Red ljepote

Red ljepote, red dobre hrane, red mode i red dobre glazbe pokazalo se kao dobitna formula za dobar provod koji, prema komentarima prisutnih, priželjkuje veliki dio publike. Zelena je boja bila stilska okosnica, dok je tema bila priroda kao povratak jednostavnosti i iskonskoj ljepoti. Od prirodnih modela do prirodnih tehnika u funkciji održavanja ljepote. Tako su gosti bili upoznati i s prirodnom revolucionarnom neinvazivnom tehnikom uljepšavanja lica Teenlifting, zbog koje i voditelj Tarik Filipović svrati na tretman kod vlasnice Lorene Cukerić u Škatare.

Istovremeno je i Green Hipnotic predstavio svoje biljke i tehnike uljepšavanja vrta, a sve je to bilo nadopunjeno večerom u kojem je zeleno, također bila nit vodilja od zelenih raviola preko pirea od brokola s delicioznom pastom od orade.

No, glavni događaj svakako je bila prezentacija najnovije kolekcije jesen/zime zasigurno najdugovječnije dizajnerice na ovim prostorima, Antonele Gregorović, pod nazivom "Maclura". U skladu s klimatskim promjenama i kod Antonelle je jesen u tonovima zelene boje, kako i sama kaže karakterističnima za naš kraj, od kiwi zelene boje do maslinaste. Nosiva je to kolekcija za sve prilike, od jutra do mraka, od poslovnog sastanka do svečane večere. Ženstveni krojevi vrhunske izrade Antonelin su trade mark, s volanima, prorezima koji ističu točno onoliko koliko je oko ugodno i oduševili su publiku. Poseban touch bili su modeli koji to zapravo nisu, već njezine mušterije, obične žene koje najbolje utjelovljuju i žive njezine modnu priču te znaju nositi njezine kreacije bez obzira na proporcije. Dakle, nosiva moda za prave žene i sve prilike. "Kada žena vidi haljinu na modelu, ne može si zamisliti kako bi to na njoj stajalo", objasnila je dizajnerica svoj odabir modela. Možde i nisu savršene, ali su prirodne i u tome je ljepota, složila se publika. U ulozi manekenki našle su se Andrea Pavlović, Nermina Mezulić, Gorana Pinzan, Danijela Mastikosa, Anela Dizdar, a najveće je oduševljenje izazvala vesela i energična trudnica Tijana Maretić u uskoj zelenoj haljini.

Razigrana kolekcija

Bila je to razigrana kolekcija zelenih nijansi s printovima zebre ili pak printom leptira, koji je uz volane, taj ženstveni simbol Antonelinog modnog rukopisa, zaokružio vitaminsku kasnojesensku priču. Za nešto svečanije prilike bio je drugi dio revije modela u zagasitim tonovima crvene boje u raskošnom blagdanskom plišu, haljinama na preklop od svjetlucavog lamea i dubokim prorezima koji otkrivaju točno onoliko koliko je potrebno. Iako je već sve pomalo u predblagdanskom jingle bell izdanju, odabir zelene odvažni je iskorak. Zašto Maklura? "Maklura je biljka koja ima plodove kiwi zelene boje i specifična je jer raste u mom vrtu i porijeklom je iz Sjeverne Amerike. Smatra se jednom od najčvršćih biljaka, duplo čvršćom od hrasta i nekad se koristila za izradu luka i strijele. Ti su plodovi godinama u našem vrtu, ali kako smo brali masline moja nećakinja je opet otkrila te plodove te smo krenuli istraživati. Zanimljivo mi je jer se to smatra ljetnom bojom, a cijeli studeni je u toj boji, dunje, kiwi, masline i maclura, pa je ona postala zaštitni znak kolekcije". Antonela je poput maclure, odolijeva svim modnim turbulencijama u prevrtljivom svijetu mode, ima svoju dizajnersku konstantu, koja svojim radom i kvalitetom polako, ali sigurno osvaja publiku, a gotovo rasprodana kolekcija tijekom večeri potvrda je njezine kvalitete. Prava dobra ženska večer, u kojoj je uživao i pokoji muškarac.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini