ODRŽAT ĆE SE 2. RUJNA

VELIKA MODNA REVIJA RIJEČKE STEPENICE: Predstavlja se i modna dizajnerica Antonela Gregorović iz Vodnjana  

| Autor: Lara BAGAR
U centru Rijeke posjetitelji će moći pogledati deset modnih revija

U centru Rijeke posjetitelji će moći pogledati deset modnih revija


Nakon dvije godine stanke, zbog nemogućnosti održavanja velikih manifestacija, u petak 2.rujna Riječke stepenice vraćaju se svojim 14. izdanjem kao najglamurozniji događaj ljeta. Na stepenicama pored hotela Bonavia Plava Laguna u centru Rijeke posjetitelji će moći pogledati deset modnih revija i uživati u novim modnim kolekcijama za nadolazeću sezonu jesen/zimu 2002.

Nove modne kolekcije

Među modnim revijama biti će prikazana i kolekcija vodnjanske dizajnerice Antonele Gregorović koja stoji iza branda Showroom Antonela. Sudjelovat će i talijanska škola mode i dizajna Callegari sa zagrebačkim modelisticama Vericom Milošević i Natalijom Skenderović, zagrebačkim stilisticama Nikolinom Kožarić i Majom Sunko te riječkim modelisticama Ljiljanom Marinković, Sanelom Krasnić, Verom Jelenović i Ivanom Bolković.

Na 14. Riječkim stepenicama kolekciju će prikazati i nakit Infinity Design by Iva Bruketa, Kalisi Design, ekstravagantna odijela Mondo Uomo, brand La Tramp s interesantnim torbicama od recikliranog papira, učenici Srednje trgovačke i Tekstilne škole iz Rijeke, Ghetaldus Rijeka s kolekcijom dioptrijskih i sunčanih naočala za muškarce, a pod Udruženjem obrtnika Rijeka predstavit će se My Leather Story - Patrizia Sertić, Lilium - Suzana Mužić, Butik Rival - Senka Mitrović, Code by Botun - Duška Radotović, Ela obrt za krojačke usluge -Sandra Jamić i Salon Dajana -Dajana Hlača. Ovogodišnje 14. izdanje Riječkih stepenica zatvorit će modna revija Max Mara powered by Amec Rijekatekstil.

Veliki povratak

Trendove u kosi za jesen predstavit će stilisti studia Perman, a make-up novitete Paola Peček i Patrizia Jaklin. S terase hotela Bonavia Plava Laguna iz Natuzzi Rijeka kornera dizajniranog u vidu dnevnog boravka brojne poznate osobe javljati će se u televizijski prijenos uživo na televiziji Kanal Ri u pauzama između modnih revija.

"Nakon dvije godine pauze Rijeka će napokon dobiti ono što stvarno dugo priželjkuje", rekla je direktorica Riječkih stepenica Ivana Delač i tako najavila veliki povratak modne scene.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater