otvoren natječaj

Tražite posao? Javite se za radno mjesto novinara u Glasu Istre

| Autor: Glas Istre
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


Glas Istre zapošljava novinare za rad na rubrikama Pula i Istra, a traže se novinari za rad na području Puljštine, Rovinja, Poreča, Buja i Pazina.

Predznanje nije neophodno, obavezno je posjedovanje automobila i vozačke dozvole B kategorije, kao i spremnost za izvještavanje o raznim događajima s terena.

Od kandidata se zahtijeva osnovno poznavanje hrvatskog pravopisa i gramatike; informiranost prioritetno o zbivanjima u Istri; poznavanje rada na računalu te spremnost za učenje novinarskog zanata kao i pisanje raznih novinarskih formi.

Što nudi ovo radno mjesto?

Kandidati će naučiti osnove novinarstva, radi se u dinamičnom okruženju u redakciji dnevnih novina, a rad je organiziran po potrebi.

Iskustvo nije primarni uvjet, ali je dobrodošlo. Ako ga imate, pošaljite nam s prijavom i dosadašnje radove.

Svi zainteresirani mogu se javiti s motivacijskim pismom i životopisom do 10. svibnja 2024. na e-mail: urednistvo@glasistre.hr.

U prijavi za natječaj potrebno je navesti osobne podatke (ime i prezime, adresa prebivališta, broj telefona / mobitela, e-mail adresa), koji će se obraditi isključivo za potrebe provedbe natječaja.

Prijavljeni kandidati bit će pozvani na razgovor i testiranje, a pokažete li tijekom rada da ste zaista sve ono što tražimo, otvorena je mogućnost zaposlenja, odnosno honorarnog rada te rada putem studentskog ugovora.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini