GLAS ISTRE ZAPOŠLJAVA

Ambiciozni ste, kreativni, komunikativni, znatiželjni i dobro pišete? Javite se na natječaj!

| Autor: Glas Istre
(Snimio Milivoj Mijošek / Glas Istre)

(Snimio Milivoj Mijošek / Glas Istre)


Glas Istre poziva studente viših godina i/ili već iskusne profesionalce da se pridruže timu jedinih dnevnih novina u Puli i Istri i prijave za poziciju novinar - urednik.

Ako ste ambiciozni, kreativni, komunikativni, znatiželjni i dobro pišete, a prilagodljivi ste radu u smjenama, spremni poštivati zadane rokove i nositi se s izazovima dinamičnog novinarskog posla u redakciji dnevnih novina, te učiti i usavršavati svoje znanje - pošaljite nam prijave s motivacijskim pismom i životopisom na e-mail: posao@glasistre.hr.

U prijavi za natječaj potrebno je navesti osobne podatke (ime i prezime, adresa prebivališta, broj telefona / mobitela, e-mail adresa), koji će se obraditi isključivo za potrebe provedbe natječaja. Iskustvo nije primarni uvjet, ali je dobrodošlo. Ako ga imate, pošaljite nam s prijavom i dosadašnje radove!

Također, tražimo iskusne novinarske profesionalce koji su spremni pridružiti se uređivačkom timu Glasa Istre i sudjelovati u procesu osmišljavanja tema, organiziranja rada novinara i snimatelja na terenu, te uređivanja novinarskih priloga za objavu u tiskanom izdanju i na web portalu.

Prijavljeni kandidati bit će pozvani na razgovor i testiranje, a pokažete li tijekom rada da ste zaista sve ono što tražimo, otvorena je mogućnost stalnog zaposlenja, odnosno rada putem studentskog ugovora.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater