mediteranska oaza

Peter Dandar imenovan generalnim direktorom Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa

| Autor: Glas Istre
Peter Dandar

Peter Dandar


Peter Dandar imenovan je direktorom Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa, mediteranske oaze smještene u srcu Kvarnerskog zaljeva. 

Dandar se pridružio timu nakon svog prethodnog položaja direktora u dva hotela u Slovačkoj, hotelu Sheraton Bratislava i hotelu DoubleTree by Hilton Kosice.

S dokazanim iskustvom u vođenju i operativnoj izvrsnosti, Dandar donosi preko dva desetljeća bogatog iskustva u hotelijerstvu s upravljačkih pozicija u renomiranim hotelima i resortima diljem svijeta, uključujući brendove poput Kempinskog, Marriott Internationala i Hiltona u zemljama poput Sjedinjenih Država, Irske, Kenije, Azerbajdžana, Bugarske i mnogih drugih.

Dandar je spreman prenijeti svoje iskustvo vođenja u Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa, nadzirući njegove 132 sobe i apartmane te 62 vile i apartmane, s neusporedivim pogledom na more, kao i šest restorana i barova, uključujući restoran s Michelinovom zvjezdicom Nebo & Lounge by Deni Srdoč, prostrani Spa & Health Club, bazen i 200-metarsku plažu s vodenim sportovima, kao i prostore za sastanke i događaje.

Njegova vizija nije samo upravljati hotelom, već stvoriti iskustvo u kojem svaka interakcija i svaki detalj odjekuju Hiltonovom prepoznatljivom gostoljubivošću i mediteranskom toplinom i autentičnošću resorta.


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of