ŠOKANTNO UBOJSTVO

SABLASNI VIDEO ZABILJEŽEN NADZORNIM KAMERAMA: U Srbiji ubio brata, pa snimljen kako njegovo mrtvo tijelo prekriveno plahtom gura u kolicima 

| Autor: Portal NoviList.hr
Foto Telegraf

Foto Telegraf


Srpski Telegraf objavio je sablasnu snimku na kojoj se vidi ubojica Bogdan Gajić kako ulicama Šapca prevozi tijelo svog brata 24-godišnjeg Ignjata Gajića. Snimka je nastala u noći 20. kolovoza oko 3 sata ujutro, a policija je u Ulici oslobođenja zatekla Bogdana kako gura kolica s tijelom svog brata.

Video je zabilježen na nadzornim kamerama, a snimljeni su trenuci neposredno prije nego je 21-godišnjaka zaustavila policija i otkrila tijelo. Bogdan je tijelo svog brata Ignjata nakon ubojstva prekrio bijelom plahtom. Na snimci se vidi da sporo korača jer su, pretpostavlja se, kolica bila teška. 

U jednom trenutku on se čak i osvrće te okreće glavu na lijevu i desnu stranu kako bi provjerio nalazi li se netko iza njega u ulici kojom prolazi.

Riječ je o ubojstvu koje je šokiralo Srbiju. Policija je u sobi u kojoj je Bogdan ubio svog brata Ignjata pronašla tragove krvi na tepisima. Navodno su i roditelji primijetili krv kad su se vratili s puta, ali nisu ništa posumnjali.

Osumnjičeni je navodno nasmrt prebio brata u ponedjeljak oko 10 sati ujutro. Tukao ga je bokserom, a onda ga izbo nožem. Tijelo je sakrio u šupi, a kad je pao mrak, odlučio se riješiti dokaza. 

- Roditelji i mlađi brat su se navečer vratili iz Beograda i nije im bilo sumnjivo što nema najstarijeg sina. U zoru, poslije tri sata, Bogdan je natovario tijelo svog brata na kolica i krenuo u produžetku Ulice oslobođenja gdje je njihova kuća, u pravcu vodovoda sa namjerom da tijelo zakopa, kaže izvor Telegrafa.

Policijskoj patroli bio je sumnjiv mladić koji gura kolica u ranu zoru. Zaustavili su se i kada su u kolicima vidjeli tijelo, Bogdana su priveli u stanicu i podnijeli prijavu tužilaštvu zbog ubojstva.

Osumnjičeni Bogdan Gajić policiji je poricao kako je ranije planirao ubojstvo, a izjavio je kako je najstariji brat duže vremena maltretirao cijelu obitelj, ponajviše njega, piše Telegraf.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini