potpredsjednik Vlade Srbije

Vulin o rezoluciji o Srebrenici: Pokazali su silu, ali nisu ubili istinu

| Autor: Glas Istre
(Reuters)

(Reuters)


Za nas Srbe ovo je dan ponosa i dan nakon kojeg svoju politiku trebamo uskladiti s izbornim rezultatima", rekao je potpredsjednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin nakon usvajanja Rezolucije o genocidu u Srebrenici, prenosi N1.

"Tražili ste lisicu, naišli ste na vuka. Njemačka, SAD i njihove kolonije smatrale su Srbe lakim plijenom. Očekivao sam da nas zemlje koje su ratovale protiv Srbije bolje poznaju i više cijene. Pokazali su silu, ali nisu ubili istinu. Više zemalja članica UN-a nije podržalo rezoluciju nego što jesu", rekao je Vulin.

Vulin je rekao da je "ovo pobjeda Srbije, njenih iskrenih prijatelja i pobjeda nevjerojatne upornosti i čelične volje predsjednika svih Srba Aleksandra Vučića".

"Povijest nepogrešivo bira tko će je činiti, a Srbi tko će ih voditi. Za nas Srbe ovo je dan ponosa i dan nakon kojeg svoju politiku trebamo uskladiti s rezultatima izbora. Svatko nam je rekao što misli o nama, mi Srbi biramo prijatelje, ali biraju nas i neprijatelji", rekao je Vulin nakon izglasavanja rezolucije o genocidu u Srebrenici u Skupštini Ujedinjenih naroda, prenosi RTRS.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater