black out

Zbog požara trafostanice kod Bauhausa u Puli, JUŽNA ISTRA GOTOVO DVA SATA BILA BEZ STRUJE


Zbog požara u trafostanici kod Bauhausa u Puli danas je sat i pol gotovo cijela južna Istra bila bez električne energije. Požar je izbio u 12.50, na teren je izašlo jedno vozilo s četiri vatrogasca koji su požar odmah i ugasili. Prema riječima Klaudija Karlovića, zapovjednika pulskih vatrogasaca, požar nije bio velik, a vatrogasci koji su bili na terenu vele da su planule instalacije unutar objekta. Bez struje bio je dio Pule, Koparska ulica, Kaštanjer, Valvidal, potom Vodnjan, Štinjan, Galižana, Valbandon, Fažana, Marčana, Radeki Polje, Šišan, Valtura, pa čak i Rakalj.

U Županijskom centru 112 obavijestili su nas da je kvar otklonjen te da su do 15 sati sva mjesta ponovno bila opskrbljena električnom energijom, izuzev dijela Koparske ulice.  Vatrogasci nisu imali informaciju o uzroku požara, a više nismo uspjeli doznati ni u Elektroistri.

Bez struje su ostali i dućani u Šijani te trgovački centar CITY mall i to bas u vrijeme najvećih gužva, oko 13 sati. Kupovati se moglo, ali usporeno, samo u intersparu dok su ostali dućani bili zatvorili svoja vrata.(M.V. I.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater