OBJAVLJENA PRIVREMENA LISTA

Za smještaj u Studentski dom pristiglo 460 prijava studenata


Ovih je dana objavljena privremena ovogodišnja lista studenata koji su se javili na natječaj za ostvarivanje prava na smještaj u studentski dom i subvenciju privatnog smještaja u Puli. Do zaključenja natječaja pristiglo je ukupno 460 prijava.

Kao i proteklih godina, za smještaj u dom i subvenciju privatnog smještaja, kandidirali su se studenti iz gotovo svih krajeva Hrvatske. Uobičajeno, i ove godine prednjače oni iz Vukovarsko-srijemske, Brodsko-posavske, Sisačko-moslovačke i Požeško-Slavonske županije, doznajemo iz Studentskog doma Pula.

Dakle, na natječaj je pristiglo 460 prijava, od toga 400 potpunih i bodovanih. Prema odluci Ministarstva znanosti i obrazovanja o iznosu subvencija i kvoti za subvencionirano stanovanje u akademskoj godini 2018./2019. u Studentski dom Pula smješteno je 136 studenata. Od toga je šest studenata ostvarilo pravo na smještaj na temelju programa Međunarodne razmjene te jedan student u skladu s Nacionalnom strategijom za uključivanje Roma za razdoblje od 2013. do 2020. godine. Pravo na subvencioniranje privatnog smještaja u Puli ostvarilo je ukupno 147 studenata.

Privremena rang lista prijavljenih na natječaj s brojem bodova i ostvarenim pravom objavljena je na oglasnoj ploči Studentskog doma Pula, u Preradovićevoj ulici i na web portalu Studentskog centra Pula gdje studenti koji su se prijavili na natječaj mogu pregledati i kriteriji na temelju kojih su ostvareni bodovi.

Studenti mogu uputiti prigovor na privremene rezultate natječaja Povjerenstvu za prigovore Studentskog centra Pula u roku od osam dana od dana objave privremenih rezultata, odnosno do 22. kolovoza i to pisanim putem povjerenstvu za rješavanje prigovora na adresu Studentskog centra, Studentskog doma Pula u Preradovićevoj 28a. Rok za podnošenje prigovora nije produljenje natječajnog roka, niti mogućnost za naknadno dopunjavanje natječajne dokumentacije. Prigovor se podnosi ukoliko se smatra da je došlo do pogreške kod bodovanja po nekom od kriterija natječaja. (S. ZRINIĆ TERLEVIĆ)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum