POGLEDAJTE VELIKU FOTO GALERIJU

VREMEPLOV SE SMJESTIO U PULSKU OSNOVNU ŠKOLU CENTAR: Učitelji i učenici predstavili jedinstven projekt "Volim povijest"

| Autor: Vanesa BEGIĆ


U povodu Noći muzeja i velikog projekta o povijesti "Volim povijest", Osnovna škola Centar priredila je opsežnu izložbu u čijoj su realizaciji sudjelovali gotovo svi učenici, učitelji, asistenti u nastavi, a u svakoj je učionici predstavljeno jedno određeno povijesno razdoblje

Povijest ne mora biti dosadna, samo pamćenje datuma, činjenica, bitki i vojskovođa. Povijest je i puno više od toga, može biti vrlo zanimljiva, kreativna i zabavna, te otkrivati puno zanimljivih saznanja, posebice ako je interpretirana multimedijalno, interdisciplinarno.

U Osnovnoj školi Centar pokazali su da je tome upravo tako i upriličili zanimljivu izložbu kao plod kreativnog projekta koji je trajao točnu godinu dana, kroz cijelu 2019. godinu.

U povodu Noći muzeja i velikog projekta o povijesti "Volim povijest", Osnovna škola Centar priredila je opsežnu izložbu u čijoj su realizaciji sudjelovali gotovo svi učenici, učitelji, asistenti u nastavi, a u svakoj je učionici predstavljeno jedno određeno povijesno razdoblje.

Za samo otvorenje izložbe hodnicima škole šetali su legionari, faraoni, vitezovi, austrougarske dame, a učionice su oživjele povijest od nastanka svijeta i starih civilizacija pa sve do kraja 20. stoljeća, odnosno početka 21. stoljeća.

REPORTAŽU S OVE ZANIMLJIVE IZLOŽBE ČITAJTE U SLJEDEĆEM BROJU PRILOGA RUŽMARIN KOJI IZLAZI U TISKANOM IZDANJU GLASA ISTRE 3. VELJAČE 2020.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater