INCIDENT NA VERUDI PORAT

TURISTI U SREDIŠTU SUKOBA PULSKIH PRIJEVOZNIKA: Bili smo šokirani dok je taksist UDARAO NAŠEG VOZAČA Ubera kroz otvoreni prozor!

Ilustracija (Arhiva)

Ilustracija (Arhiva)


Kada smo prišli vozilu shvatili smo da taksist urla na našeg vozača. Već smo sjeli u auto kada ga je počeo udarati kroz otvoreni prozor. Doreen je to pokušala spriječiti, ali joj je on zalupio vrata. Mislio sam da ju je ozlijedio, ispričao je Kacper Kurzynski

"Šokirala me tolika količina agresije kod tog vozača taksija, to mi je bilo neshvatljivo. Zar je moguće da se to događa, da se ljudi tako obračunavaju", riječi su kojima je Doreen Lundon iz Dublina opisala zastrašujući fizički obračun vozača taksija s vozačem Ubera koji se ovog tjedna dogodio u Puli.

Mladi par, turisti, Irkinja Doreen Lundon i Poljak Kacper Kurzynski, napadu taksista na njihovog vozača svjedočili su na pulskoj Verudi Porat, pa i ne samo da su svjedočili, nego su se gotovo našli na meti razjarenog napadača. Mada u Puli, kako su istaknuli, provode divne praznike, prvi posjet našem gradu dugo će pamtiti i po ovom nemilom incidentu.

- I prije nego smo došli do auta vidjeli smo da vozač taksija raspravlja s našim vozačem Ubera, a kada smo stigli blizu shvatili smo da on viče na njega. Ma nije to bilo vikanje, urlao je na njega! Već smo sjeli u auto kada ga je ljuti taksist počeo udarati kroz otvoreni prozor. Doreen je sjedila iza vozača, pokušala je izaći i spriječiti napadača, ali joj je on strahovito zalupio vrata. Mislio sam da ju je ozlijedio, samo na sreću nije, ispričao je Kurzynski, koji već godinama živi u Irskoj.

Do incidenta je došlo nakon što su mladi turisti naručili prijevoz do centra Pule. Kada su izašli iz apartmana na Verudi Porat u utanačeno vrijeme, vidjeli su da ih čekaju dva vozila, od kojih je jedno bilo bijeli kombi pulskih registracijskih oznaka sa standardnim oznakama "Taxi". Kacper je provjerio koji je njihov i ušli su u drugi automobil čiji su podaci odgovarali onima s aplikacije. I onda je krenula strašna, samo srećom kratka drama. (Zvjezdan STRAHINJA)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini