MUTNA MATEMATIKA

TKO NE ZNA BROJATI?: SDP-ovci tvrde da im nije prihvaćeno preko 40 prijedloga na proračun Grada Pule. Iz Grada tvrde da je cijela oporba podnijela 82 prijedloga, od kojih su 53 prihvaćena ili se već provode… 

| Autor: Portal Glas Istre

Stigao je odgovor iz Grada Pule ne tvrdnje SDP-ovaca koji su, između ostalog, na današnjoj pressici iznijeli podatak da su podnijeli preko 40 prijedloga na proračun, ali niti jedan nije prihvaćen.

Iz Grada ističu da su, kao i svake godine, prilikom kreiranja proračuna kao najvažnijeg dokumenta Grada uputili javni poziv svim političkim strankama, mjesnim odborima i vijećima nacionalnih manjina da dostave svoje prijedloge.

"Predstavnici oporbenih političkih stranaka u pulskom Gradskom vijeću dostavili su ukupno 82 prijedloga, od čega njih 8 nije u ingerenciji Grada dok je njih 53, odnosno 72 posto, prihvaćeno ili se već provode prema usvojenim programima u redovnom postupku iz djelokruga pod ingerencijom Grada. S predstavnicima oporbenih političkih stranaka održani su radni sastanci na kojima su svi prijedlozi razmotreni i obrazloženi", ističu iz Grada Pule.

Napominju da su 2018. prilikom izglasavanja Proračuna za 2019. od ukupno 10 pristiglih amandmana oporbenih stranaka 4 usvojena.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini