ČESTITKE MLADENCIMA

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU / ROMANTIČNO VJENČANJE U VELEBNOJ ARENI: Iz Amerike doputovali u Pulu i izrekli sudbosno "DA"

| Autor: Marcello ROSANDA


Danas se u pulskoj Areni zbio nesvakidašnji događaj, a radi se o obredu vjenčanja mladog bosansko-američkog para. Unutar zidina našeg amfiteatra vjenčali su se Anja Hrescak i Christopher Wascak. Prisutno je bilo 80-ak gostiju, što Amerikanaca, što naših, a ovaj su čin zabilježile i kamere Glasa Istre. O svemu smo pitali majku mladenke, koja je pristala ispričati nam o čemu se tu zapravo radi, tko su sretni mladenci i zašto su odabrali baš Arenu.

"Prije petnaest godina smo kupili stan u Puli, inače smo iz Sarajeva, a već 25 godina živimo u Americi. Kako su kćer i sin uvijek dolazili u Pulu s nama, a ona je u međuvremenu upoznala Amerikanca, tako su se za mjesto vjenčanja odlučili upravo za pulsku Arenu. Rekli su da u obzir dolazi samo Pula i predivna Arena. Koliko znamo, nikada nije izveden obred vjenčanja u ovom amfiteatru, eventualno fotografiranje nakon ceremonije. Naši su htjeli sve obaviti upravo u Areni i zato smo se potrudili. Pula je divan i topao grad koji raširenih ruku prihvaća svih. Istra je nešto posebno, svi su srdačni i naši su gosti oduševljeni i vjerujem da će neki od njih ponovno doći", kazala nam je majka mladenke Anje.

Mladencima želimo puno sreće, zdravlja i lijepih trenutaka u zajedničkom životu, a kako je izgledao ovaj romantični čin i izricanje sudbosnog "da" u velebnom pulskom amfiteatru, pogledajte u velikoj fotogaleriji koju je snimio naš fotoreporter Duško Marušić Čiči.

(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater