INCIDENT

OGORČENA PULJANKA KOJOJ JE PAUK DIGAO AUTOMOBIL NA ZELENIKI NAJAVLJUJE TUŽBU: Parkirala sam na javnoj površini, susjed tvrdi da je to mjesto za njegove turiste!?

| Autor: Mirjana VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ
Puljanka pokazuje prazno mjesto s kojeg joj je dignut automobil (M. VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ)

Puljanka pokazuje prazno mjesto s kojeg joj je dignut automobil (M. VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ)


Parkirala sam i otišla se kupati. Dok sam bila u moru vidjela sam pauka kako odvozi moj auto. Istrčala sam iz mora. Vidjela sam da je na mjestu gdje se nalazilo moje vozilo odmah nakon odlaska pauka parkiran automobil njemačke registracije, koji očito pripada gostima vlasnika kuće koja se nalazi preko puta tog mjesta, kaže Puljanka koja u 40 godina nije doživjela ovakav incident * Iz Grada vele da je vozilo bilo nepropisno parkirano preko puta garaže

Parkirala sam automobil djelomično na trotoaru u Ulici Valdefora (Zelenika), gdje inače parkiraju i ostali građani i gdje nema znaka zabrane parkinga, a susjed je zvao pauka koji mi je nelegalno odnio vozilo iako nije nikom smetalo i premda ondje nema znaka zabrane parkiranja, ispričala nam je ogorčena Puljanka koja se ovdje kupa već 40 godina i nikad nešto slično nije doživjela.

Sve se dogodilo u srijedu nešto poslije 12 sati kad je parkirala u hladu dijelom na trotoaru, dijelom na rubu spomenute ulice, preko puta garaže kuće čiji su stanari pozvali pauka. Ime nije htjela javno iznositi jer ne bi željela da njezina obitelj zbog toga ima neugodnosti budući da su susjedi, kako kaže, bili vrlo neugodni i agresivni prema njoj.

- Parkirala sam i otišla se kupati. Dok sam bila u moru vidjela sam pauka kako odvozi moj auto. Istrčala sam iz mora, usput ozlijedivši nogu. Vidjela sam da je na mjestu gdje se nalazilo moje vozilo odmah nakon odlaska pauka bio parkiran automobil njemačke registracije, koji očito pripada gostima vlasnika kuće koja se nalazi preko puta tog mjesta. Srećom, jedna gospođa koja se također došla okupati pomogla mi je i svojim me automobilom odvezla do dvorišta Pula Parkinga gdje mi nisu dali auto prije nego što platim 300 kuna. Rekli su mi da sam nepropisno parkirala. Platila sam i preuzela automobil koji je nelegalno otšlepan da bi se to mjesto ustupilo turistima, zbog čega ću preko ADAC-a angažirati odvjetnika, pripovijeda Puljanka.

Kaže da je nakon incidenta pitala ljude iz kuće koja se nalazi nasuprot spornog mjesta jesu li zvali pauka, a oni su joj, veli, rekli da ode negdje drugdje parkirati. Kasnije su izašli iz kuće i raspravljali se s njom, bili su vrlo neugodni, kaže.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini