Sjajni rezultati

Novi uspjesi učenika pulske Glazbene škole

| Autor: Vanesa BEGIĆ

Učenici pulske Glazbene škole postigli su sjajne rezultate na raznim natjecanjima. S Poreč festa stižu prve nagrade u prvoj kategoriji za violinistice Anu Kanižaj (mentor Milan Grbić) i Laru Domić Djaković (mentorica Kristina Sponza), te treća nagrada za Unu Grgin (mentorica Alisa Cvitan), dok u drugoj kategoriji stižu dvije druge nagrade, i to za Anu Rabar i Enu Pliško (mentorica također Alisa Cvitan). Korepetitorica je bila profesorica Ivana Šenk Gergorić.

U četvrtoj kategoriji prvonagrađena je Lucia Lyon (mentor Anton Gregorić). Komorni sastav profesorice Aleksandre Santin Golojka s učenicima Anom Kanižaj i Erin Bracović, duo violina klavir, odvojio je drugu nagradu.

S natjecanja Bistrički zvukolik stiže prva nagrada za harmonikaša Leonarda Rojnića u petoj kategoriji, a njegove kolegice Marija Božić i Chiara Moscarda također su dobile prvu nagradu, ali u raznim kategorijama. Mentori harmonikašima su profesori Orhida Antunović i Bartol Buljan.

Duo Ana Kanižaj, violina i Erin Bracović, klavir, je dobio prvu nagradu i drugo mjesto te posebnu nagradu za najbolju izvedbu hrvatskog autora.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini