TEATAR NARANČA

NOVA SEZONA U NOVIM PROSTORIMA Otvorenje u nedjelju uz "Prometnu džunglu"

| Autor: Vanesa BEGIĆ

Dramski studio Teatra Naranča ove godine će svoje aktivnosti održavati u Šijani, na adresi Trg Prve istarske brigade 10, u zgradi Italuniona na drugom katu.

- Nastava je podijeljena po dobnim skupinama od prvog razreda osnovne škole do studenata, a broj mjesta nije limitiran, tako da se još uvijek svi zainteresirani mogu javiti. Važno je napomenuti da odluku o upisu roditelji i djeca ne moraju donijeti odmah, već nakon dva do tri dolaska, nakon što djeca vide zanima li ih to i žele li redovito pohađati nastavu dramskog studija. Ono što polaznici mogu očekivati, ukoliko se odluče na upis, je puno rada u dobrom raspoloženju. Nastava Dramskog studija sastoji se od niza dramskih igara i glumačkih vježbi, nastave scenskog pokreta, vježbi glasa i govora, a svaka skupina na kraju godine ima svoju javnu prezentaciju, kazala je Sara Berčić iz Naranče.

Zbog obnove zgrade u Radićevoj 22, ove godine svoj redoviti kazališni program predstava za djecu ne održavaju u dvorani narančastih stolica, već su gosti Zajednice Talijana Pula, gdje su ih, kako vele iz Naranče, ljubazno dočekali i izašli ususret.

- Sezonu otvaramo predstavom "Prometna džungla" u nedjelju, 22. rujna u 18 sati u Zajednici Talijana, a cilj predstave je kroz igru i na djeci zabavan način smanjiti mogućnost stradavanja djece u prometu te podučit djecu pravilnom ponašanju u prometu. U prosincu nas očekuju predstave "Božićna priča" Charlesa Dickensa te "Božićni kolačići Bake Mraz" za koju tekst piše Puležanka Dora Delbianco. Početkom ožujka na scenu Teatra Naranča vratit će se jedna od naših prvih predstava "Ivica i Marica", veli Berčić.

Sve dodatne informacije zainteresirani mogu pronaći na adresi www.teatarnaranca.hr ili na 095/5222-505., putem maila na teatar.naranca@gmail.com ili putem Facebooka i Instagrama.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini