Ovog ponedjeljka počinje nagradna igra Glasa Istre

NAJSRETNIJEM ČITATELJU GLASA ISTRE ZAVODLJIVA HONDA JAZZ


Već ovog ponedjeljka, 14. siječnja kreće nova nagradna igra Glasa Istre. U prvom ovogodišnjem ciklusu darivanja, našim vjernim čitateljima osigurali smo vrijednu i atraktivnu prvu nagradu – Hondu jazz 1.3 Trend.
Prvi, od ukupno 25 potrebnih kupona za sudjelovanje, pronaći ćete na zadnjoj stranici tiskanog izdanja, a osim superpremije, darujemo i sitne kućanske aparate.
Imena nagrađenih saznat ćemo 23. veljače na velikom pulskom karnevalu, a na vama je da pažljivo sakupljate kupone i pošaljete na našu adresu jer vrijedi igrati! Skladna i dinamična Honda, praktičan obiteljski automobil, na prvi pogled ostavlja dojam sportskog karaktera i primamljiva je svim generacijama.
Zahvaljujući prerađenom obliku karoserije, spada u najprostraniji automobil u svojoj kategoriji, a oduševit će vas i s ostalim svojim osobinama, posebno u gradskoj vožnji. Pokreće ga 1,3-litreni benzinski motor od 102 KS i „sluša“ sve zapovijedi vozača.
Na europskom tržištu, Honda jazz pojavila se još 2002. godine, a neprekidnim usavršavanjem i kvalitetom, ne prestaje biti zanimljiva. Pozicija japanske korporacije u svijetu automobilizma i motociklizma je neupitna.
I ovoga puta, naš vjerni i dugogodišnji partner osigurao je policu autoodgovornosti. Jadransko osiguranje, nakon 27 godina uspješnog poslovanja na hrvatskom osiguravateljskom tržištu, od 1. siječnja poslovanje nastavlja kao Adriatic osiguranje. Adriatic osiguranje ulazi u novi razvojni ciklus obilježen investicijama, širenjem i još snažnijim rastom te povećanjem broja osiguranika. Uz zdravo postavljene poslovne temelje u Hrvatskoj, spremni su za nove izazove i veliki poslovni iskorak na tržište Europske unije.
Sigurni smo da u ponedjeljak, 14. siječja nećete propustiti tiskano izdanje Glasa Istre u kojemu objavljujemo prvi kupon naše nove nagradne igre. Sretno vam! (M.P.M.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom