uoči spektakla u areni

VETERANI BAYERNA NA PULSKOJ PORTARATI: Velikani jednog od najvećih klubova svijeta potpisivali fotografije, dijelili klupske suvenire, pozirali turistima i Puljanima

| Autor: Milan PAVLOVIĆ


Legende Bayerna Giovane Elber, Paolo Sergio, Klaus Augenthaler i naš Ivica Olić na oduševljenje Puljana i njihovih gostiju jutros su se na Portarati družili s njima najavljujući nogometni spektakl koji će se večeras održati u Areni. Kako je i najavljeno, pridružio im se i ministar Gari Cappelli sa svojim suradnicima.

Velikani jednog od najvećih klubova svijeta potpisivali su fotografije, dijelili klupske suvenire i pozirali brojnim turistima među kojima je bilo i puno Bavaraca, zaljubljenika u taj klub, koji nisu mogli propustiti priliku da se s ljetovanja vrate s vrijednim i neočekivanim foto suvenirom. Legende Vatrenih s kojima će  ukrstiti koplja nisu stigli na ovo jutarnje druženje, ali će zato svi biti spremni za sudjelovanje na večerašnjem spektaklu. Atraktivni turnir odigrat će se na maloogometnom terenu smještenom usred Amfiteatra, a posjetitelje u tom jedinstvenom ambijentu svakako očekuje atraktivni turnir i sudar nogometnih veličina za pamćenje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater