Jednostavni i autohtoni recepti

JUTRA NA PULSKOJ TRŽNICI; U ponedjeljak buzara od pedoća, u utorak bakalar u teći

| Autor: Duška PALIBRK

Na središnjoj pulskoj tržnici u ponedjeljak, uz grupu Inat, od 10 do 12 sati trajat će druženje s Udruženjem obrtnika Pule u Gastro jutrima na 1. katu najlipšeg markata. Kuhari i chefovi u edukacijskoj kuhinji KEYQ+ Gastro Punktu na katu tržnice ovog će puta svim zainteresiranima pokazati kako se priprema prava domaća buzara od pedoća koja će potom i na degustaciju.

Cilj je promovirati jednostavne i autohtone recepte. Manifestaciju organiziraju Agencija za ruralni razvoj Istre (AZRRI) te pulsko Udruženje obrtnika, TZ i Tržnica. U kreiranju Gastro jutra sudjeluje osam ugostitelja: El Pulari, Vodnjanka iz Vodnjana, Vela Nera, Asterix, Bukaleta, Šurida, Fortuna i Škuža.

U utorak, pak, u Velikoj pulskoj padeli riblje delicije pripremat će meštar u kužini Žižo i ekipa Rock Caffea. Jest će se bakalar u teći, na trgu će svirati Anelidi, a na katu tržnice Mistral.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom