ĐIR PO CENTRU

FOTOGALERIJA / USUSRET OTVORENJU (VALJDA) POSLJEDNJEG OUTLOOKA: "Lidl partijaneri" i Azijci s velikim šeširima na svakom koraku Pule

| Autor: Lara BAGAR


Gdje god se okreneš, horde mladih ljudi. Obilaznica, centar grada, plaže i hipermarketi - krcato je mladih britanskih partijanera čija je destinacija za završetak ljeta Outlook festival u Štinjanu. I nisu samo partijaneri. Oni s velikim šeširima, zakrabuljeni od glave do pete, mahom su Azijci, dok su pak oni goli do pasa ili s kupaćim kostimima - partijaneri.

Krcato je i domaćih koji se pripremaju za novu školsku godinu, kupuju knjige i nalaze se na kavama. Osvježenje kako klimatsko, tako i ono u obliku novih gostiju, dovelo je neku dobru enrgiju u Pulu. I svi su zadovoljni. I gosti i domaći i taksisti.

Taksija ima kao u New Yorku. A tek hipermarketi? Pa Britanci, i ne samo oni, mladi "outlookovci" prava su akcija. Ima ih u Lidlu, okolo Lidla, na zaobilaznici pored Lidla i u taksijima na parkiralištu, naravno, Lidla. "Lidlić outlookovci" pripremaju se za tulumaranje, kupuju hektolitre pića i tone hrane. Možda bi lanac ovog popularnog hipermarketa mogao izdati i neko specijalno izdanje piva, soka, čipsa ili obične vode.

Na žalost, ovo je zadnja sezona, tako da ništa od Lidlić ili Sparić partijanera. Ovo je zadnje veliko slavlje koje večeras započinje u pulskoj Areni. U gradu je neki novi look.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater