PRIOPĆENJE UPRAVE DRUŠTVA GLAS ISTRE NOVINE

Danko Končar nije suvlasnik Glasa Istre

(M. MIJOŠEK)

(M. MIJOŠEK)


Iz vlasničke strukture Glasa istre novine d.o.o. jasno je da većinski poslovni udio od 59,047 posto ima trgovačko društvo JOJ Media House. Ostali imaju udjele u manjem postotku, a Danko Končar ili tvrtke u njegovom vlasništvo nemaju niti jedan poslovni udio u tvrtki Glas Istre novine d.o.o.

Proteklih dana u medijima je od strane pojedinaca i neformalnih skupina plasirana informacija da je izabrani strateški partner Uljanika Danko Končar suvlasnik Glasa Istre. Ovom prilikom to najoštrije demantiramo i napominjemo da nam nije jasno zbog čega pojedinci na taj način dezinformiraju javnost, niti koji su njihovi krajnji ciljevi.

Po zakonu o medijima tvrtka Glas Istre novine d.o.o. dužna je svake godine objaviti svoju vlasničku strukturu, što smo i učinili 29. travnja ove godine. Iz vlasničke strukture Glasa istre novine d.o.o. jasno je da većinski poslovni udio od 59,047 posto ima trgovačko društvo JOJ Media House. Ostali imaju udjele u manjem postotku, a Danko Končar ili tvrtke u njegovom vlasništvo nemaju niti jedan poslovni udio u tvrtki Glas Istre novine d.o.o.

Nadamo se da se u javnosti više neće iznositi netočni podaci o vlasničkoj strukturi Glasa Istre novine d.o.o. i iz takvih netočnih podataka izvlačiti zlonamjerni zaključci o uredničkoj politici Glasa Istre.

Uprava Društva

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater