VRIJEDNA DONACIJA

Bina-Istra darovala pulskoj bolnici 15 defibrilatora vrijednih 400.000 kuna

| Autor: Marcello ROSANDA
Snimio M. MIJOŠEK

Snimio M. MIJOŠEK


Pulska je bolnica od danas bogatija za 15 defibrilatora sveukupne vrijednosti 400 tisuća kuna. Donacija je to Bine-Istre u sklopu humanitarne akcije "Život nema cijenu" koju je ta tvrtka realizirala zajedno sa svojim poslovnim partnerima, te tradicionalno odlučila oplemeniti Opću bolnicu Pula medicinskom opremom.

Donacija

Santaleza, Hrstić i Miletić

"Moram reći da je ova tradicionalna suradnja s pulskom bolnicom sada već prešla iz partnerstva u prijateljstvo. Bolnica sada zaista izgleda impresivno i bila nam je želja dodatno ju oplemeniti donacijom. Ovime također, na neki način, obilježavamo i uspješno završavanje izgradnje Istarskog ipsilona prema tunelu Učka", uvodno je istaknuo direktor Upravljanja i održavanja Bina-Istre Christian Santalese, na što je istarski župan Boris Miletić, kao predstavnik osnivača bolnice, kazao da se radi o zaista značajnim sredstvima, da je suradnja s Binom-istrom već dugogodišnja tradicija, te indikativno poručio da će pulska bolnica imati još očekivanja takvog tipa.

Donacija

"Moramo našim stručnjacima omogućiti da rade bez razmišljanja hoće li imati sva potrebna sredstva. Defibrilatori su inače standardna oprema u svim odjelima. Prema pravilniku o minimalnim uvjetima bolnice moraju imati određeni broj defibrilatora, što se određuje prema kvadraturi, a mi to do sada nismo zadovoljavali u potpunosti ili su neki defibrilatori bili stari. Ovom smo donacijom jednim potezom uspjeli zadovoljiti i taj ključan standard", zaključila je ravnateljica pulske bolnice Irena Hrstić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater