ČELNIK PULSKOG SDP-a

BELAS: Referendum je nepotreban. Pa prije godinu dana smo dobili povjerenje građana

| Autor: Marcello ROSANDA
Igor Belan (snimio Danilo MEMEDOVIĆ)

Igor Belan (snimio Danilo MEMEDOVIĆ)


Igor Belas, čelnik pulskog SDP-a, kaže da je referendum o Lungomare, kojeg predlaže Možemo - nepotreban.

"Smatramo da je referendum nepotreban iz razloga što smo prije nepunih godinu dana zadobili povjerenje građana da ćemo za grad učiniti sve ono što i jest u interesu grada, u ovom slučaju budućnost mladih koji će jednoga dana i voditi ovaj grad u, nadam se, svjetliju budućnost.

Nadalje smo mišljenja kako je postojeća zona preuređenja već postojećeg nogometnog igrališta idealna za odgoj mlade sportske generacije građana poradi blizine njihovog matičnog kluba, a o svemu već gore navedenom i u razgovoru s roditeljima djece i čelnicima kluba na sveopće zadovoljstvo već smo ranije govorili, dakle "slušamo naše građane".

Za sportsku zonu o kojoj govori naša uviđajna predsjednica Gradskog vijeća idealna kao lokacija jest Marsovo polje, koje je opet bliže drugom sportskom klubu ili NK Istri 1961, pa bismo na taj način zadovoljili još jedan dio sportskog dijela ovoga grada.

Naime, intencija nije kako to učiniti, to znamo, već kada početi, na zadovoljstvo građana, s pomacima koji će ovaj grad učiniti gradom kakvim on zaslužuje i biti", rekao je Belas.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini