RASPISAN JAVNI POZIV

Građani Pule koji žele uzgajati svoje povrće i voće, mogu dobiti na korištenje parcele u Urbanim vrtovima

| Autor: Tea Tidić
Urbani vrtovi (Foto: Grad Pula)

Urbani vrtovi (Foto: Grad Pula)


Građani Pule koji žele uzgajati vlastito povrće, jagodičasto voće, začinsko bilje i cvijeće za vlastite potrebe, uz osigurano korištenje vode i alata, mogu se javiti na 3. Javni poziv za podnošenje zahtjeva za davanje vrtnih parcela na korištenje u sklopu Urbanih vrtova na Gregovici, koji je objavljen na mrežnim stranicama Grada Pule objavljen.

Osim za uzgoj zdrave hrane, prilika je to i za razmjenu vrtlarskih iskustava, stjecanje novih znanja, povezivanje građana i druženje na svježem zraku.

Javni poziv za podnošenje prijava za jedanaest slobodnih vrtnih parcela otvoren je do 30. ožujka.

Cjeloviti tekst Javnog poziva objavljen je na službenim internetskim stranicama Grada Pule i na oglasnoj ploči na adresi Forum 2, a obrasci zahtjeva mogu se preuzeti u Pisarnici Grada Pule i na službenim internetskim stranicama Grada Pule objavljene uz Javni poziv.

Dodatne informacije vezane uz Javni poziv mogu se dobiti u Upravnom odjelu za urbanizam, investicije i razvojne projekte Grada Pule, svakog radnog dana od 9 do 11 sati, pozivom na brojeve telefona 371-844 ili 371-877.

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za davanje vrtnih parcela na korištenje u sklopu Urbanih vrtova na Gregovici dostupan je na poveznici.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum