otvorenje u nedjelju

Počele pripreme za Advent u Puli: Postavlja se klizalište, pozornica na Portarati i kuća Djeda Mraza u Parku grada Graza

| Autor: Petra Stefanović


Započele su pripreme za ovogodišnji Advent u Puli koji će se održati od 3. prosinca do 7. siječnja.

Klizalište će se nalaziti na igralištu Osnovne škole Centar te je danas počelo njegovo postavljanje. Samo otvorenje najavljeno je za 7. prosinca u 18 sati te je taj dan klizanje besplatno. Nakon otvorenja klizalište će raditi svakodnevno do 7. siječnja od 10 do 22 sata, uz prilagođeno radno vrijeme za vrijeme praznika. Na Božić je klizalište zatvoreno.

Također, u tijeku su užurbane pripreme i u Parku grada Graza, gdje se postavlja kućica Djeda i Bake Mraz u novom ruhu, a za najmlađe je pripremljen i bogat program i potpuno nova ponuda dječjih sprava.

Na Portarati će se do 22. prosinca koncerti održavati svakog petka i subote, a nakon tog datuma bit će svakodnevni. Prvi nastup i otvorenje Adventa održat će Gustafi 3. prosinca, a osim njih dolaze još i: Vojko V, Goran Karan, Goran Bare i Majke, Matija Cvek i mnogi drugi. 

Dodatno, od 3. prosinca nakon 17 sati parking će biti besplatan na svim javim parkiralištima koja su pod naplatom, a vikendom i blagdanima cijeli dan.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter