izmijenjene i autobusne trase

Do petka privremena regulacija prometa na Valkanama

| Autor: Glas Istre
(Foto: Grad Pula)

(Foto: Grad Pula)


Zbog izvođenja građevinskih radova unutar građevine nerazvrstane ceste na dijelu Ulice Veruda (dva poprečna prekopa) u svrhu izgradnje vodovodnog cjevovoda dionice Veruda - hotel Valkane uvodi se privremena regulacija prometa.

Regulacijom je predviđen obilazni pravac s obzirom na to da je zabrana prometa u oba smjera osim za vozila gradilišta Ulicom Veruda od Valkana do raskrižja s Ulicom Ljudevita Posavskog.

Izvođenje radova se planira dva dana, te je odobrena privremena regulacija prometa do ovog petka.

Pozivaju se svi sudionici u prometu za strpljenje i poštivanje privremene regulacije prometa. 

(Foto: Grad Pula)(Foto: Grad Pula)

Od danas se za sav promet zatvara dio ulice Veruda od Valkana do raskrižja s ulicom Ljudevita Posavskog. Predviđeno trajanje radova je dva dana.

Zbog navedenog zatvaranja prometnice mijenja se trasa linija 4, 4a i 6 na način:

Linije 4 i 4a: dolaskom u Jeretovu ulicu autobusi će skrenuti prije marketa Konzum lijevo u ulicu Ljudevita Posavskog gdje će se u blizini raskrižja s ulicom Veruda označiti zamjensko stajalište (naziv: Sisplac 1), dalje nastaviti ulicom Veruda uobičajenom trasom. Linije neće koristiti stajališta Mornaričko groblje, Valkane i Sisplac.

Linija 6: po dolasku na raskrižje ulice Veruda i Ljudevita Posavskog autobusi skreću desno u ulicu Ljudevita Posavskog gdje će se nalaziti privremeno stajalište (naziv: Valkane b) te dalje nastaviti do Jeretove ulice odakle prometuju poznatom trasom. Linija neće koristiti stajališta Valkane, Mornaričko groblje i Jeretova market.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum