"u Gradu Puli ćete uvijek imati podršku"

Zelg Galešić i Ivan Vitasović na prijemu kod gradonačelnika Filipa Zoričića

| Autor: Glas Istre
(Foto Grad Pula)

(Foto Grad Pula)


Nakon veličanstvenog uspjeha na Fight Nation Championship spektaklu koji se održao 2. rujna u pulskoj Areni, gradonačelnik Pule Filip Zoričić primio je danas, 22. rujna, u Komunalnoj palači Zelga Galešića i Ivana Vitasovića iz pulskog Kickboxing i MMA kluba Trojan.

Gradonačelnik Zoričić čestitao je članovima pulskog Trojana na iznimnim rezultatima i pomoći u uspješnoj organizaciji FNC spektakla.

"Čestitam Vam, Ivane, na spektaklu koji ste priredili u našoj Areni, obranom titule prvaka i tako pokazali borbeno srce te poslali poruku da nikada ne smijemo odustati. Hvala Zelg što svojom upornošću, brojnim sportskim uspjesima i nesebičnim radom s mladim borcima promičete sport i svoju Pulu. Obojica ste uzor mladima i ponosni smo na vas, a u Gradu Puli ćete uvijek imati podršku", rekao je gradonačelnik Zoričić zaželjevši im sve najbolje u životu te puno uspjeha u daljnjim natjecanjima.

Podsjetimo, Fight Nation Championship po drugi puta održao je borilački spektakl u pulskoj Areni. Ljubitelji MMA-a uživali su u sjajnom programu, a ponajviše u izvrsnom nastupu Ivana Vitasovića koji je velikim preokretom obranio pojas teške kategorije savladavši jednog od najboljih europskih teškaša Michala Andryszaka.

Ovim je uspjehom klub Trojan pod vodstvom Zelga Galešića još jednom potvrdio status jednog od najboljih klubova u Hrvatskoj kada su u pitanju MMA i K-1 borbe.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom