OTVORENI UPISI

MiniPolis organizira 5-dnevni Ljetni kamp sa spavanjem tijekom kojeg će djeca upoznati prvi dječji grad, ali i Zagreb

| Autor: Promo
(Foto: Minipolis.hr)

(Foto: Minipolis.hr)


MiniPolis, prvi dječji grad u Hrvatskoj, organizira petodnevni Ljetni kamp sa spavanjem namijenjen roditeljima i djeci koji nisu iz Zagreba. Maleni polaznici kampa u MiniPolisu će biti na cjelodnevnim boravcima s uključenim obrocima, nadzorom stručnih osoba i mnoštvom zabavnih edukativnih radionica, a Zagreb i njegove znamenitosti upoznat će kroz dnevne izlete.

Dugački školski praznici neminovno donose i pitanje koje neće zaobići niti jednog roditelja - kamo s djecom u sparnim ljetnim tjednima dok nisu na godišnjim odmorima ili kod svojih?

Pobjednička, win-win kombinacija djecu bi trebala zaokupljati tijekom cijelog dana, a roditeljima omogućiti da bezbrižno obavljaju svoje poslove znajući da su im djeca na sigurnom i da se lijepo provode.

Kroz zadnjih nekoliko godina ljetni kampovi postali su pravi hit, a MiniPolis je za ovo ljeto, nakon nekoliko izdanja super popularnih sezonskih kampova, osmislio ljetni kamp sa spavanjem, namijenjen roditeljima i djeci koja ne žive u Zagrebu.

Maleni polaznici Ljetnog kampa bit će na cjelodnevnim boravcima u MiniPolisu - minijaturnoj replici stvarnog grada u kojoj postaju što god požele. Animacija i 24-satni nadzor stručne osobe se podrazumijevaju, baš kao i 5 obroka dnevno. Spavanje je organizirano u hotelu Viena, a isplanirani su i izleti po Zagrebu tijekom kojih će djeca upoznati glavni grad i njegove znamenitosti.

Ljetni kamp sa spavanjem održat će se od 11. do 15. srpnja, a zainteresirani roditelji djecu mogu prijaviti putem web stranica MiniPolisa, telefonski na broj (0)1 209 92 59 ili na recepciji MiniPolisa. Broj mjesta je ograničen.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum