Unaprijedite svoju garderobu: otkrivamo adidas Samba modne tajne

Neovisno o tome koji je vaš omiljeni modni stil: uživate li u istraživanju i praćenju najnovijih trendova ili pak preferirate klasične komade, sigurno volite otkrivati modne tajne. Jedna od najzanimljivijih pojava na modnoj sceni su adidas Samba tenisice, a više o njima te kako ih uskladiti s ostatkom vaše modne kombinacije saznajte u nastavku teksta. Stoga, krenimo!

| Autor: Sponzorirani članak
adidas Samba

adidas Samba


Od nogometaša do zaljubljenika u modu

Ove popularne tenisice, adidas Samba tenisice, prvi su put proizvedene sada već davne 1949. godine. Njihova prvobitna namjena bila je za igrače nogometa, posebno one koji treniraju na zaleđenim i tvrdim terenima. Upravo je to razlog zašto je potplat ovih tenisica tako dizajniran. I dan danas se proizvode ovi originalni modeli, pod nazivom Classic M, a godišnje ih se proda više od 35 milijuna pari. I danas se originalni model koristi za trening i mali nogomet.

Danas su adidas Samba tenisice postale omiljene tenisice i žena i muškaraca zahvaljujući svojem jedinstvenom dizajnu koji je vrlo jednostavno modno uskladiti. Naravno, dostupni su i modeli u malim, dječjim veličinama, što znači da svi članovi obitelji mogu biti savršeno modno usklađeni kada nose ove popularne tenisice.

Postoje li različite varijante?

Iako su nadaleko prepoznatljive po svojem jedinstvenog dizajnu, adidas je sambice predstavio u nekoliko različitih modela među kojima je vrlo jednostavno pronaći one koje će vam idealno odgovarati. Prvenstveno se razlikuju po boji i materijalu izrade. Dostupni su modeli od tkanine, glatke i brušene kože. Ako tražite vegansku obuću, bit će vam drago čuti da su dostupne i u toj varijanti.

Naravno, kada su u pitanju dostupne boje, tada je izbor zaista bogat. Od minimalističkih crnih i bijelih modela koji će se savršeno uklopiti u baš sve vaše outfite, do nježnih pastelnih i zemljanih tonova koji će unijeti dozu nježnosti i romantičnosti u vašu modnu kombinaciju. Naravno, za one modno hrabrije, dostupne su i varijante u jarkim bojama poput žute i plave – s lakoćom ćete se istaknuti i za najtmurnijih dana!

Zašto su adidas Samba tenisice toliko popularne?

Proteklih su godina adidas sambice s dobrim razlogom zasjele na sam modni tron. Zahvaljujući širokom rasponu dostupnih boja, što znači da svatko može pronaći one koje mu najbolje odgovaraju, vrhunskoj kvaliteti izrade, ali i odličnoj udobnosti, brojne su popularne zvijezde odabrale baš ove tenisice za svoje svakodnevne modne kombinacije.

Uz navedeno, ove je tenisice moguće ubaciti u baš svaki modni stil. Volite romantične kombinacije? Odlično, tada ih nosite s lepršavim haljinama cvjetnog uzorka ili popularnim traper suknjama. Ili vam je ipak draža ležernost? Još bolje, kombinirajte ih s trapericama i majicom kratkih rukava sa zanimljivim printom. Možda pak želite svojoj poslovnoj kombinaciji dodati dozu sportskog stila? Pronađite hlače i sako u kojima se najbolje osjećate i dajte završni pečat pomoću ovih tenisica i možete biti sigurni da nikako nećete proći neopaženo!

Gdje pronaći adidas Samba tenisice?

Neovisno o tome imate li već koji par sambica u svojoj garderobi i u potrazi ste za novim ili ćete pak tek otkriti ove moderne i popularne tenisice u cijelom spektru dostupnih boja, pogledajte koji se sve modeli nude u internetskoj trgovini PRM HR. U bogatoj ponudi odličnih proizvoda možete uživati u onom trenutku kada to najbolje odgovara. Osim tenisica, ovdje ćete vrlo jednostavno pronaći i mnoge druge odlične modne komade najpopularnijih svjetskih modnih brendova, kako one za svakodnevne obaveze, tako i za posebne prilike.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter