Nevjerojatna lakoća pokreta

FOTOGALERIJA / U INK-u održana završna predstava Plesnog studija Cool Step

| Autor: Vanesa Begić


Istarsko narodno kazalište - Gradsko kazalište Pula ugostilo je u utorak navečer ovogodišnju završnu predstavu pulskog Plesnog studija Cool Steep uz goste.

Bilo je to više od pukog predstavljanja djelovanja plesnog studija, bio je to gotovo pa pravi mjuzikl, brodvejskog tipa, uz sjajne kostime, razigrane plesačice i narativne pričice - plesne sličice.

Nije to bio samo niz predstavljanja raznih grupa ovog plesnog studija, već je sve to bilo lijepo ukomponirano u glazbeno-plesnu priču koja nadilazi i rad jednog plesnog studija i gdje je bilo vidljivo da je tu uloženo puno emocija, energije, strasti, truda i rada.

Publika je to znala itekako dobro prepoznati te je aplauzima nagradila djecu i njihove mentorice, a cijeli koncept i većinu koreografija osmislila je voditeljica ovoga studija Antea Kezmić.

Koreografije za mini grupe - preslatke u nastojanju da što bolje spoje ritam i glazbu, realizirala je Helena Trifunac, a za junior grupu i "Gimme, Gimme", bila je zadužena Mia Petković.

No, ugođaj ne bi bio potpun bez gostiju. Navest ćemo tu izvrsnu Kristinu Iveković, sve poznatiju pulsku pjevačicu, koja je svojim glasom, ali i sigurnim, nadahnutim scenskim nastupom još jednom osvojila publiku, a gosti koji su upotpunili produkciji su Klub sportsko-ritmičke gimnastike Gazela uz voditeljicu Dušku Kupres Duraković - podsjetimo da redovito osvajaju nagrade i priznanja na raznim natjecanjima, a ovdje su unijeli još jedan dodatni dašak energije i snage, potom iz Labina je stigao sve bolji Dance by Faye uz voditeljicu Martinu Franković, a za čarolije na svili, bili su zaslužni Udruga Cirkus NIT i Lea Komel.

Vještine tih čarolija na svili ostavile su nazočne bez daha, posebice nevjerojatna lakoća pokreta.

Poseban uspjeh predstave ležao je u činjenici da su se svi sudionici - domaćini i gosti sjajno nadopunjavali pokretima, koreografijama i lakoćom izvedbe.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter