troje hospitaliziranih u kbc-u split

U sudaru na A1 kod Sitnog jedna osoba u životnoj opasnosti

| Autor: Hina
Ilustracija (Snimio: Mislav Klanac)

Ilustracija (Snimio: Mislav Klanac)


U teškoj prometnoj nesreći u srijedu popodne na A1 nedaleko odmorišta Sitno, gdje je došlo do sudara dva osobna automobila, tri su osobe ozlijeđene od čega je jedna u životnoj opasnosti, doznaje se u policiji i KBC- u Split.

U splitskom  KBC-u zaprimljene su tri osobe iz prometne nesreće. U bolnici se doznaje da je 33-godišnji muškarac  zadobio više težih ozljeda i nalazi se u životnoj opasnosti, te da je u operacijskoj sali gdje traje hitni operativni zahvat u području abdomena.

Drugi zaprimljeni pacijent (65) ima težu ozljedu kralježnice, a njegova medicinska obrada i dalje je u tijeku. Slovenski državljanin srednje životne dobi ima ozljedu ruke, operativno je zbrinut i hospitaliziran na Klinici za kirurgiju.

Policija je potvrdila da se prometna nesreća dogodila oko 14 sati na autocesti A1, u blizini odmorišta Sitno gdje su se sudarila dva osobna vozila.

Zbog prometne nesreće autocesta A1 u smjeru Splita zatvorena od Vrpolja do Prgometa, dok se u smjeru Zagreba vozilo uz ograničenje brzine.

U toj je prometnoj nesreći danas po prvi put od kada su stigli helikopteri Zavoda za hitnu medicinu, na A1 sletio helikopter po jednog pacijenta kojeg su odvezli na helidrom KBC- a Split.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini