pou buje

Predstavljanje knjige Josipe Pavičić "Ja, pa ja i opet ja"!"

| Autor: Vanesa BEGIĆ
(Promo)

(Promo)


Predstavljanje knjige Josipe Pavičić »Ja, pa ja i opet ja!« održat će se danas u 18 sati u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta Buje.

Ozbiljna epidemija narcisoidnosti, koja u globalnom društvu vlada već neko vrijeme, potaknula je Josipu Pavičić da napiše priručnik »Ja, pa ja i opet ja!«.

- Svi smo na neki način pogođeni tom epidemijom i nitko od nas nije imun na njezine učinke. Okruženi smo narcisima i nema pravila ni obrasca po kojem ih možemo prepoznati na prvi pogled.

I zato će ova knjiga čitateljima biti od velike pomoći. U njoj Josipa Pavičić pomno proučava narcisoidnu osobnost, taj neizlječiv i često za okolinu razoran poremećaj s kojim se danas sve češće susrećemo u svim životnim područjima: od obiteljskog i prijateljskog okruženja preko poslovnog i javnog pa sve do romantičnih odnosa. Knjiga je ilustrirana istinitim pričama s kojima se mnogi od nas mogu poistovjetiti i možda u njima prepoznati slična osobna iskustva, a uz pomoć tehnika i alata koje nam autorica nudi možemo naučiti kako prepoznati »narcisa«, ali i što bezbolnije i brže iscijeliti se ako nam se ipak dogodi ljubav ili bliski susret s njim.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater