LOKALNI IZBORI

Nenad Boršić HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Labina

| Autor: Branko BIOČIĆ
Nenad Boršić

Nenad Boršić


Gradska organizacija HDZ-a Labin, na sastanku održanom 30. ožujka, donijela je jednoglasnu odluku da će kandidat ove stranke za gradonačelnika Labina i nositelj liste za Vijeće, biti predsjednik GO-a HDZ-a Labin Nenad Boršić.

O ostalim nominacijama, uključujući zamjenika gradonačelnika i preostalim kandidatima na listi za Vijeće Grada Labina, obavijestiti će javnost do petka 16. travnja.

"Zahvaljujem se svim članovima naše Gradske organizacije na potpori i ukazanoj časti da predvodim obje liste. Radeći na dobrobiti svih građana Labina, maksimalno ću se truditi kako bih opravdao ukazano povjerenje. Moj osobni cilj je ulazak u drugi krug izbora za gradonačelnika, a cilj naše liste je izboriti mjesto za najmanje tri vijećnika u novom sazivu Gradskog vijeća.

Siguran sam da smo svojim dosadašnjim radom i poštenim odnosom zavrijedili potporu Labinjanki i Labinjana. Mogu obećati da ćemo, i ubuduće, predano raditi te, kao vodeća politička opcija na nivou Hrvatske, još više doprinositi boljitku našeg grada i svih njegovih građana", rekao je Boršić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater