SURADNJA MK I ALEKSANDAR GRUPE

Saznajemo detalje oko luksuznog resorta Petram u Savudriji kojeg grade investitori iz Srbije. JEDAN SEGMENT TREBAO BI BITI MEĐU TOP 50 SVIJETA

| Autor: Ivor BALEN
Petram Resort Savudrija

Petram Resort Savudrija


Iz MK Grupe, srpske kompanije koja ulaže u Petram Resort u Savudriji, koji će se otvoriti u lipnju iduće godine, ističu da će kompleks imati i wellness na dvije etaže s kojeg se pruža izuzetan pogled, a cilj im je da koktel bar na rooftopu uđe u top 50 na svijetu.

- Resort će također imati veliki broj lokala i sportske sadržaje kao što su teretana, teniski tereni, zona za trčanje itd. Na izdvojenoj lokaciji okruženoj morem, a u blizini svih urbanih, ruralnih i turističkih sadržaja sjeverozapadne Istre, Petram Resort & Residences nudi 252 vrhunske nekretnine za odmor ili stanovanje, kažu iz MK Grupe.

Najavljuju se novi materijali, svjež dizajn ispred trendova, održiva gradnja, mirisna mediteranska hortikultura i otvoreni pogledi u kombinaciji s inovativnim konceptom održavanja i upravljanja nekretninama. Definitivno, ovo će biti prvi resort za stanovanje i odmor takve vrste u Hrvatskoj i regiji.

Petram Resort Savudrija

- Resort ima ukupno 55 turističkih vila od kojih 12 s vlastitim infinity krovnim bazenima, te još 43 prekrasne moderne vile savršeno uklopljene u mediteransko podneblje u kojem se nalaze. Visoki standardi gradnje omogućavaju uronjenost u prekrasan okoliš koji vas okružuje, a s druge strane idealnu privatnost, luksuz i mir. Osigurana je i neometana i prioritetna dostupnost svih ostalih sadržaja. Osim vila tu je ukupno 18 stanova koji se nalaze u višestambenim zgradama te 179 turističkih apartmana koji se nalaze u glavnoj zgradi (apart-hotelu), u rasponu od studio do trosobnih apartmana. Stanovi i apartmani su moderni, otvorenih vizura i pogleda s pravom dozom luksuza i privatnosti koji će omogućiti nesmetano uživanje u svim prigodama, ističu iz MK Grupe.

Petram Resort smješten je na samom sjeveru Istre, u smjeru Piranskog zaljeva. Samo 200 metara udaljen je od hotela Kempinski Adriatic, koji je jedan od najjačih aduta turističke divizije MK Grupe. A ta divizija je sve jača, do sada je u turizam uložila preko 350 milijuna eura i grupa u vlasništvu ili suvlasništvu ima 15 hotela u Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori i Srbiji, među kojima su, osim ovih na moru, posebno zanimljivi Sheraton u Novom sadu i Grand na poznatom srpskom zimovalištu Kopaonik.

Petram Resort Savudrija

- Suradnja s dva prestižna svjetska hotelska brenda - Kempinski i Marriot (Sheraton potpada pod Marriot, op. a.) je dokaz više o kredibilitetu poslovanja ovog holdinga i znanja koje će se prenijeti na Petram resort. Iako je turizam na svjetskom nivou u periodu korona krize bio ugrožen, jedinstveni sadržaji Kempinski Hotela Adriatic i naša pozicija u Istri, na izdvojenom i na neki način zaštićenom području u Savudriji, već su se prošle sezone pokazali ključnima, pa smo imali odlične rezultate koji su ove sezone bili daleko izraženiji. Naime, odrađena je strateška investicija u 14 luksuzno uređenih i opremljenih privatnih vila u sklopu resorta, koje su tijekom cijele sezone bile rasprodane i zbog velikog zanimanja gostiju odlučili smo ih imati u ponudi i izvan uobičajene sezone. Na taj način produžujemo odličnu sezonu, uz rezervacije koje pristižu i u periodu Božića i Nove godine. Vile su pažljivo dizajnirane da održavaju privatnost, a svaka se prostire na površini od 600 do više od 1.000 kvadratnih metara, sadrži tri do pet prostranih spavaćih soba s luksuznim kupaonicama, velikim otvorenim dnevnim boravkom, sefom, kuhinjom. Svaka vila ima izuzetno veliki privatni bazen, dio za sunčanje i prostrano dvorište, gdje gosti mogu uživati u prekrasnom pogledu na prelijepi venecijanski grad Piran i Jadransko more. Gosti vila također mogu uživati u svim hotelskim uslugama i sadržajima, kao i u dodatnim personaliziranim à la carte uslugama, kažu iz MK Grupe.

Petram Resort Savudrija

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater