LABIN

Savjetovanje o paušalnom porezu za DJELATNOSTI IZNAJMLJIVANJA I SMJEŠTAJA U TURIZMU

Labin (M. ANGELINI)

Labin (M. ANGELINI)


Nacrt prijedloga odluke o visini paušalnog poreza za djelatnosti iznajmljivanja i smještaja u turizmu na javnom je savjetovanju do 20. siječnja.

Predloženom odlukom iznos paušalnog poreza po krevetu odnosno po smještajnoj jedinici u kampu i/ili kamp-odmorištu ostaje na dosadašnjem iznosu, odnosno ne povećava se. Iznos paušalnog poreza po smještajnoj jedinici u objektu za robinzonski smještaj iznosi isto kao i kod smještajnih jedinica u kampu i/ili kamp odmorištu.

Savjetovanje je otvoreno na poveznici www.labin.hr/otvorena-savjetovanja. Popunjeni obrazac s prilogom potrebno je dostaviti zaključno do zadnjeg dana predmetnog savjetovanja na adresu elektronske pošte više stručne suradnice za pravne poslove Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo i upravljanje imovinom.: tijana.celija@labin.hr. Po završetku savjetovanja, pristigli prijedlozi i mišljenja bit će razmotreni te ili prihvaćeni ili neprihvaćeni, odnosno primljeni na znanje uz obrazloženja, koja su sastavni dio izvješća o savjetovanju s javnošću. Izvješće će biti objavljeno na internetskoj stranici Grada Labina, pa oni koji ne žele da njihovi osobni podaci (ime i prezime) budu javno objavljeni trebaju to istaknuti pri slanju obrasca. (A. D.) 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum