Restart u Labinu ostvario jedan od najboljih rezultata u državi

| Autor: Branko BIOČIĆ

Nakon što su stigli te su objavljeni potpuni rezultati održanih parlamentarnih izbora, jedan se grad u Hrvatskoj definitivno ističe po broju glasova Restart koalicije. Radi se o Labinu, koji je je jasno dao do znanja svoje opredjeljenje koje nikad nije bilo upitno.

Naime, Restart koalicija osvojila je više od 67 posto glasova, a Tulio Demetlika premoćno je osvojio najviše preferencijalnih glasova.

Rezultati su očekivani obzirom da se godinama dokazuje kako je Labin bastion IDS-a, a to su dokazali i drugim osvojenim izborima istog dana. IDS je jedini u Labinu ponudio svoje ljude na raspolaganje te kandidirao svoje liste u svih sedam mjesnih odbora Grada Labina, te odnio pobjedu u svakome od njih. 

- Drago nam je što su Labinjanke i Labinjani prepoznali IDS kao jedinu stranku koja djeluje na području kompletnoga grada Labina, uvažavajući svaki njegov dio na jednak način. Izrazito smo ponosni na ostvareni rezultat našeg kandidata Tulia Demetlike, koji je premoćno osvojio 47 posto glasova Restart koalicije u Labinu, a važno je i naglasiti da je labinskih 67 posto najbolji rezultat ove liste u cijeloj državi. Jednako je vrijedna i pobjeda na izborima za mjesne odbore, gdje smo ostvarili apsolutnu pobjedu. Zahvaljujemo se svim našim sugrađanima koji su u nedjelju, unatoč ovim drukčijim uvjetima, izdvojili svoje vrijeme i svoj glas dali našim kandidatima, rekla je Dolores Sorić, predsjednica labinskog IDS-a.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini