OSAM KATEGORIJA

OTVOREN NATJEČAJ ZA NAJBOLJI SMJEŠTAJ OBITELJSKOG TURIZMA U EUROPI: Proglašenje najboljih 8. studenoga u Barceloni

| Autor: Portal GlasIstre.hr
Villa Milica, najbolja eko kuća za odmor u 2018. (Arhiva)

Villa Milica, najbolja eko kuća za odmor u 2018. (Arhiva)


Domaći iznajmljivači imaju priliku pokazati svoju izvrsnost u Europi prijavom na natječaj za najbolji smještaj obiteljskog turizma Best European Holiday Home (BEHH) u organizaciji European Holiday Home Association (EHHA). Prijave su otvorene do 30. rujna, a nagrade za najbolje u osam kategorija obiteljskog smještaja dodijelit će se 8. studenoga u Barceloni.

Hrvatske kuće za odmor su posljednje dvije godine dobile čak sedam ovih prestižnih nagrada pa Martina Nimac-Kalcina, predsjednica Zajednice obiteljskog turizma HGK, poziva domaće iznajmljivače da se ponovno prijave u što većem broju.

- Zahvaljujući prošlogodišnjim uspjesima na dodjeli BEHH nagrada Hrvatska je izgradila brend zemlje s najljepšim vilama i kućama za odmor. U oštroj konkurenciji smo još jednom potvrdili da nismo samo destinacija kristalno čistog mora i plaža, već i vrhunskog smještaja, istaknula je Nimac-Kalcina.

Lani je među 112 finalista bilo čak 15 hrvatskih kuća, od kojih su tri ovjenčane nagradama za najbolje kuće za odmor. Najboljom eko kućom za odmor proglašena je Villa Milica iz mjesta Šajini kod Pule, a nagrada za najbolju kuću za odmor s ljubimcima otišla je Green Frameu iz Klarića kod Vodnjana.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum