ZA NE VJEROVATI

Istarska podružnica Mosta brutalno pokrala logotip Turističke zajednice Istre!

| Autor: Marcello ROSANDA
Istarski Mostovci, u sredini predsjednik Ivan Vidović (snimio Danilo MEMEDOVIĆ)

Istarski Mostovci, u sredini predsjednik Ivan Vidović (snimio Danilo MEMEDOVIĆ)


Preko noći su na društvenim mrežama, konkretno Facebooku, osvanule nove stranice istarskog ogranka stranke Most, naravno s pratećom ilustracijom.

Ipak, odmah se može primijetiti da nešto ne valja. Naime, sve bi bilo u redu da njihov novi logotip s kojim se predstavljaju nije - ukraden, i to ni više ni manje nego od Turističke zajednice Istarske županije.

Za komentar smo upitali direktora istarskog TZ-a Denisa Ivoševića, koji nam je potvrdio da se radi o nezakonitom prisvajanju vlasništva.

Novi logotip istarskog MostaNovi logotip istarskog Mosta

"Sinoć sam dobio informaciju s pratećom fotografijom da politička opcija Most koristi naš službeni logo. Prisvojili su ga za svoje potrebe. Mi smo sada pripremili i poslali dopis s upozorenjem što su učinili, koje su odredbe zakona prekršili te da ih smjesta molimo da se to ukloni kako bi se izbjegle posljedice", komentirao je direktor istarskog TZ-a Denis Ivošević i potvrdio da se radi o službenom logotipu Istre i turizma Istre u vlasništvu Turističke zajednice Istarske županije, koja je isključivi vlasnik i nositelj njegovih prava i zaštite.

Novi logotip istarskog MostaLogo TZ-a Istarske županije na njihovim internetskim stranicama

Kako bilo, je li to Most napravio svjesno znajući da će se podignuti prašina koja će rezultirati besplatnom vidljivošću za njihov mladi ogranak, ili su pak njihovi članovi skroz nepažljivi i ne vladaju osnovnim pojmovima kao što je autorsko pravo i vlasništvo, ostat će nepoznanica.

Novi logotip istarskog Mosta

Nazvali smo predsjednika istarske podružnice Mosta Ivana Vidovića koji otprve nije znao o čemu se radi, da bi poslije kratko rekao da nema komentara.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater