NAMETLJIVO PONAŠANJE

POREČANKA NA METI: 35-godišnjak bivšu djevojku nazivao više desetaka puta dnevno i slao joj nebrojene poruke, pa završio u zatvoru. NEVJEROJATNO JE NA KOJE JU JE NAČINE JOŠ SVE GNJAVIO

| Autor: Marica KOŠTA

Muškarcu u dobi od 35 godina iz Voćina u Slavoniji osumnjičenom za nametljivo ponašanje i oštećenje tuđe stvari na štetu bivše djevojke, protiv kojeg su u tijeku još dva postupka zbog prijetnji istoj djevojci, sudac istrage Županijskog suda u Puli odredio je jednomjesečno zadržavanje u istražnom centru.

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu izvijestilo je da je

istražni zatvor 35-godišnjaku određen zbog opasnosti da će na slobodi ponoviti kazneno djelo ili počiniti teže kazneno djelo kojim prijeti. Osim toga, odvjetništvo je izvijestilo da će, budući da se protiv 35-godišnjaka vode dva postupka zbog prijetnji, sve ujediniti u jedan predmet.

Sumnja se da je muškarac od 10. listopada do 7. prosinca ove godine na području Poreča, unatoč mjeri opreza koju mu je ranije izreklo državno odvjetništvo, svakodnevno po više desetaka puta nazivao bivšu djevojku na mobitel s više različitih brojeva. Ona mu na pozive nije odgovarala, ali joj je on putem mobitela slao razne poruke te dolazio na njezinu kućnu adresu gdje joj je ispred ulaznih vrata ostavljao razne poruke i cvijeće.

Sumnja se da je 7. prosinca 2019. oko 16.30 sati svojim vozilom presreo njezino vozilo kojim je ona dolazila iz suprotnog smjera te tražio da izađe iz vozila. Kad je ona krenula dalje, 35-godišnjak ju je pratio sa svojim vozilom, zapriječio joj prolazak te ju je svojim vozilom prestigao, a potom je u jednoj konobi došao do nje, uzeo joj mobitel i dvaput ga bacio na tlo te joj tako pričinio štetu od oko dvije tisuća kuna.

Djevojku je sve to uplašilo i uznemirilo te je događaj prijavila nadležnima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater