Nezavisni Neš Sinožić

BRTONIGLA Potvrditi želju za promjenom iskazanom u prvom krugu

  U ovu kampanju ušao sam bez želje za razvijanjem političke karijere, već za razvojem Brtonigle. Iz tog razloga moje ime nije ni na jednoj listi za Općinsko vijeće. Ako ne budem izabran kao načelnik, tu će biti kraj mog političkog angažmana

| Autor: Luka JELAVIĆ
Neš Sinožić

Neš Sinožić


Nezavisni kandidat za načelnika Općine Brtonigla je zadovoljan rezultatima u prvom krugu, zahvaljuje biračima koji su mu poklonili povjerenje, ali i svima koji su mu dali potporu u razdoblju poslije toga, te sve građane poziva da se put k promjenama nastavi.

- U ovu kampanju ušao sam bez želje za razvijanjem političke karijere, već za razvojem Brtonigle. Iz tog razloga moje ime nije ni na jednoj listi za Općinsko vijeće. Ako ne budem izabran kao načelnik, tu će biti kraj mog političkog angažmana. Zato, pozivam građane da u drugom krugu idemo na sve ili ništa. Ako budem na čelu Općine moći ću uvelike doprinijeti njenom razvoju, u protivnom teško da će se išta moći promijeniti. Ovakva se prilika nije dogodila desetljećima, zato je sad moramo iskoristiti, jer u protivnom postoji mogućnost da ćemo sljedeću takvu priliku morati čekati jako dugo, podsjeća birače Neš Sinožić.

- Ovi izbori ne znače samo za mene sve ili ništa, već i za sve vas. Odaberimo 'sve' i izađimo iz mračnog doba koje vam nudi gotovo 'ništa'. Ove nedjelje ne održavaju se samo izbori, već je to dan o kojemu će buduće generacije govoriti. Zato, pozivam građane da u nedjelju na biračka mjesta izađu u što većem broju i daju glas za promjenu. O našoj budućnosti će odlučivati samo oni koji izađu na izbore. Građani i građanke Brtonigle i drugih mjesta u općini, razgovarajte s članovima obitelji, susjedima i ostalim sugrađanima, motivirajte ih da obave svoju građansku dužnost, posvetite to kratko vrijeme za budućnost svih građana općine Brtonigla. Podsjećam da je sada prilika da krenemo u drugačijem i boljem smjeru, da zajednički stvorimo općinsko područje koje će se razvijati brže i bolje, prateći ostale općine i gradove, a ne zaostajati za njima. Ove nedjelje odlučujemo u kakvoj općini želimo živjeti u narednom razdoblju, poručuje Sinožić dodajući da su građani već u prvom krugu birajući vijećnike Općinskog vijeća odlučili da jedna stranka ili lista neće imati apsolutnu moć.

- Vjerujem da u novom sastavu Vijeća ima dovoljno kvalitetnih ljudi koji će podržavati moje projekte. Svojim entuzijazmom, mladenačkom snagom, željom za suradnjom i za razvitkom, jamčim da dobar rezultat neće izostati. Brtonigla zaslužuje bolju budućnost, zaključio je nezavisni kandidat Neš Sinožić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum