NA KROVU ISTRE

BOŽIĆNA BAJKA U PARKU PRIRODE UČKA: Djed Božićnjak ugostit će mališane u svojoj prosinačkoj rezidenciji

(M. ANIČIĆ)

(M. ANIČIĆ)


U svojoj će prosinačkoj rezidenciji na krovu Istre u Parku prirode Učka Djed Božićnjak ugostiti mališane u blagdanskom ozračju. Njegova je rezidencija 14. prosinca otvorena od 16 do 19 sati, a 15. i 16. prosinca od 13 do 19 sati

Ima li što bajkovitije od susreta s Djedom Božićnjakom na najvišoj istarskoj gori, na 922 metara nadmorske visine prijevoja Poklon na Učki na kojoj učkarska "Božićna bajka" u svom desetom izdanju započinje 14. i traje do 16. prosinca. Djed Božićnjak pravi je magnet za djecu iz Istarske i Primorsko goranske županije, ali i susjedne Slovenije, a u svojoj će prosinačkoj rezidenciji na krovu Istre u Parku prirode Učka ugostiti mališane u blagdanskom ozračju. Njegova je rezidencija 14. prosinca otvorena od 16 do 19 sati, a 15. i 16. prosinca od 13 do 19 sati.

Božićno zabavno događanje za djecu gdje Djed Božićnjak uz zabavu, glazbu i smijeh u svojoj Božićnoj kućici na prijevoju Poklon prima djecu i ispunjava njihove božićne želje upotpunit će brojni sadržaji, izrada božićnih čestiti, dječje kino, animacije.

Ulaz je slobodan, a organizator prosinačkog sadržaja Javna ustanova Park prirode Učka i pokrovitelji Grad Opatija, Primorsko-goranska županija te Turistička zajednica grada Opatije, poručuju mališanima "Dođi i ti, na Poklonu te čekamo svi!". (G. ČALIĆ ŠVERKO)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini