ljetna glazbena poslastica 

Sve je spremno za "Porečko ljeto": Pozornicu će prvi zapaliti sudionici The Voicea i Psihomodo pop

| Autor: Glas Istre
(Foto: Valamar Riviera)

(Foto: Valamar Riviera)


U suradnji s Gradom Porečom i Turističkom zajednicom Grada Poreča, Valamar 21. lipnja na porečkoj rivi priprema pravu glazbenu poslasticu - nastup sudionika The Voice Hrvatska pjevačkog natjecanja i benda Psihomodo pop.

Nikad bogatije izdanje Porečkog ljeta održat će se od lipnja do rujna, a službeno otvorenje na porečkoj rivi započinje velikim koncertom u 20 sati nastupom Natali Radovčić, natjecateljice popularnog pjevačkog showa.

"Iznimno sam uzbuđena i veselim se nastupati u Poreču, pred mojim sugrađanima, skupa sa divnim kolegama i mentorom Gobcem. Vjerujem da ćemo napraviti super atmosferu i da će se svi zabaviti i proveseliti skupa s nama", izjavila je Natali Radovčić.

Publiku će nakon nje zabavljati Toni Šimonović, polufinalist istoimenog pjevačkog natjecanja, a nakon njega na scenu stupaju omiljeni hrvatski rockeri, bend Psihomodo pop, čiji je frontmen popularni Davor Gobac, a ove je godine ujedno bio i jedan od mentora u showu.

"Uistinu se veselimo nastupu u Poreču! Pred porečkom publikom smo posljednji put nastupali na ljeto 2022. godine, a ovaj put smo tu i da podržimo naše mlade izvođače te skupa s njima odradimo super svirku i na pravi način otvorimo ljetnu sezonu", poručili su iz Psihomodo popa.

Na samom kraju večeri, u 22.30 sata, nastupa i pobjednik ovogodišnjeg The Voice natjecanja, Martin Kosovec.

Vlatka Ilečić Arklinić, voditeljica odjela destinacijskog managementa u Valamaru, ističe kako Valamar s radošću pozdravlja inicijativu Turističke zajednice Grada Poreča i Grada Poreča da ovu sezonu obogate cjeloljetnom manifestacijom "Porečko ljeto" koja će u destinaciju Poreč donijeti velik broj raznovrsnih zabavnih sadržaja.

"Društvena odgovornost sastavni je dio našeg poslovanja. Valamar ima praksu podržavati razvoj kvalitetnih sadržaja i obogaćivanja turističke ponude, stoga smo se odlučili uključiti i u ovu manifestaciju te na taj način obilježiti i početak uspješne turističke sezone koja je pred nama.

Pomno smo odabrali glazbene izvođače kako bi svojim nastupima rasplesali i raspjevali sve generacije, kao i dali priliku mladim nadama iz našeg podneblja koji tek razvijaju svoju glazbenu karijeru da se predstave domaćoj publici. Tu posebno ističemo našu kolegicu iz Valamara i sugrađanku iz Žbandaja Natali Radovčić, kao i Tonija Šimonovića iz Vižinade. Pozivamo sve sugrađane da ih dođu podržati i zajedno s nama uživati u glazbi i dobrom društvu. Vidimo se 21. lipnja na porečkoj rivi!"

Kulturne, gastronomske i zabavne manifestacije poput Porečkog ljeta unapređuju atraktivnost i konkurentnost destinacije te njeguju kulturni identitet i vrijednosti lokalne zajednice, a posjetiteljima nude autentične i nezaboravne doživljaje u destinacijama. Porečko ljeto trajat će sve do rujna, a publiku i goste očekuju brojni zanimljivi programi.

Više detalja o programu dostupno je na stranicama Turističke zajednice grada Poreča i na stranicama regionalne turističke zajednice.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter