vremenska prognoza za istru

Pripremite kišobrane: Danas sunčano i toplo, već sutra stižu kiša i pljuskovi

| Autor: Glas Istre
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


Djelomice sunčano i većinom suho, a najviša dnevna temperatura zraka između 21 i 26 Celzijevih stupnjeva, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za ponedjeljak.

U unutrašnjosti razmjerno vjetrovito uz umjeren, lokalno i jak jugozapadnjak, u gorju na udare i olujan. Na Jadranu većinom umjereno jugo, uz obalu i jugozapadnjak.

Kako pokazuje meteogram DHMZ-a za Kvarner već sutra se ponovo očekuje kiša.

Istrametova prognoza za Istru i Kvarner

PONEDJELJAK - Djelomice sunčano vrijeme. Puhat će većinom umjeren, a u gorju povremeno jak jugozapadnjak i jugo. Jutarnje temperature zraka od 7 do 13°C, dnevne vrijednosti između 20 i 25 °C.

UTORAK - Pretežno oblačno i nestabilno vrijeme uz mjestimičnu kišu, a mogući su i pljuskovi, naročito na sjeveru i istoku Istre te na Kvarneru. Puhat će slabo do umjereno jugo i jugozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 10 do 15 °C, dnevne vrijednosti između 17 i 21 °C.

SRIJEDA - Djelomice sunčano vrijeme, sredinom dana u unutrašnjosti Istre i gorju uz mogućnost lokalnih pljuskova. Puhat će slab do umjeren sjeverozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 7 do 12 °C, dnevne vrijednosti između 21 i 25 °C.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater