na trgu slobode u poreču

Energičnim plesom porečki USB-ovci proslavili Svjetski dan plesa

| Autor: Glas Istre


U povodu Dana Grada Poreča i Svjetskog dana plesa, na Trgu slobode, jučer su nastupile plesačice i plesači iz Udruge mladih Urbana subkulturna baza i Sportskog plesnog kluba USB Poreč.

- Svojom su čestitkom s ljubavlju pozvali svu djecu i odrasle, domaće i turiste, da im se pridruže i zajedno se gibaju i vesele. Bila je to i odlična prilika da sugrađanima pokažu talent, rezultate marljivog treniranja i koreografije s kojima su osvojili mnogobrojne nagrade na nacionalnim i međunarodnim natjecanjima poput Prvenstva Republike Hrvatske u umjetničkim plesovima, bodovnog turnira pod okriljem Hrvatskog sportskog plesnog saveza u Rijeci i Dance festa u Novom Sadu.

- Plesačice okupljene u programu Speed u trenu su osvojile publiku elegancijom, snagom i efektnim aktrobatskim elementima. Odlična su im protuteža bili break danceri okupljeni u složnu ekipu, koji su zaslužili srdačne aplauze izvježbanim trikovima i pravim stavom.

- Program je vodio njihov voditelj Valentin Gašparini. Na kraju se plesačicama pridružila njihova trenerica Ivana Domazet koja ih neumorno motivira i autorskim koreografijama potiče na jačanje samopouzdanja i izražavanje svojih osjećaja i osobnosti. Zahvalu su i ovom prigodom uputili svim roditeljima, prijateljima, sponzorima i Gradu Poreču koji konstantno podržavaju njihov rad, prenose organizatori.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of