Najuspješniji je bio Poreč ispred Rovinja i Labina

FOTOGALERIJA / U Raši održano 26. sportsko natjecanje Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Istarske županije

| Autor: Branko Biočić


U Raši je danas prijepodne održano 26. sportsko natjecanje Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Istarske županije. Svečanom otvaranje u Osnovnoj školi u Raši uz natjecatelje nazočili su i mnogi gosti, a ekipe iz istarskih gradova pozdravili su i uspješno natjecanje zaželjeli zamjenik župana Tulio Demetlika, labinski gradonačelnik Valter Glavičić, predsjednik labinske udruge Josip Faraguna i Miro Sošić, novi predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, podružnice Istarske županije.

Nakon svečanog otvaranja, himni te minute šutnje za sve poginule, demonstraciju borilačkih vještina izvele su članice Budokai kluba Labin. Natjecanje je održano u osam sportskih disciplina - šahu, boćanju, stolnom tenisu, elektronskom pikadu za žene i muškarce, visećoj kuglani, kartanju u beli, briškuli i trešeti, a sudjelovalo je šest sportskih ekipa UDVDR istarskih ogranaka Bujštine, Buzeta, Labina, Poreča, Pule i Rovinja s ukupno oko 150 natjecatelja.

Po završetku natjecanja održana je svečana dodjela pehara i medalja za osvojena mjesta po sportovima i u ukupnom plasmanu. Prvo mjesto u ukupnom poretku osvojio je Poreč ispred Rovinja i Labina, a slijede Buzet, Bujština i Pula. U visećoj kuglani najbolji je bio Labin, u boćanju Rovinj, u briškuli Buzet, u beli Poreč, u šahu Bujština, u stolnom tenisu Buzet, a u elektronskom pikadu Labin kod muškaraca i Buzet kod žena.

Nakon podjele nagrada, druženje je nastavljeno uz zajednički ručak.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter