Fosili pobijedili na kvizu i zaslužili nagradu od 800 €

Pobjedničku ekipu činili su maturanti Antonio Štemberga, Lucija Gobo, Nicole Sinožić, Andrea Batelić, Gabrijel Trajkovski

| Autor: Branko Biočić
Ekipa Fosili pobijedila je na kvizu koji je vodio Dean Kotiga (Snimio: Branko Biočić)

Ekipa Fosili pobijedila je na kvizu koji je vodio Dean Kotiga (Snimio: Branko Biočić)


U dvorani Gradske knjižnice održana je svečana podjela nagrada najboljim labinskim srednjoškolcima na nedavnom održanom Sajmu poslova u Labinu.

Na pub-kvizu koji je vodio Dean Kotiga prvo mjesto pripalo je ekipi Fosila, koja je osvojila nagradni vaučer u iznosu od 800 eura, a uručili su predstavnici tvrtke Carel Adriatic i Danieli-Systec. Pobjedničku ekipu činili su maturanti Antonio Štemberga, Lucija Gobo, Nicole Sinožić, Andrea Batelić, Gabrijel Trajkovski.

Drugo mjesto i vaučer od 200 eura osvojila je ekipa Kovari, učenika III. O i lV. f razreda u sastavu Ivor Klapčić, Patrik Vozila, Zara Golja, Gita Glušić i Teo Đapić. Treće mjesto pripalo je ekipi Sebastijan, koju su činili učenici III. f razreda u sastavu: Jonas Šumberac, Leonard Brenko, Lucija Zupičić, Stephanie Negri i Tonia Gudek koja je osvojila vaučer Valamar za pet pizza.

Najbolju objavu na društvenim mrežama imao je Filip Banak, koji je osvojio nagradni vaučer u iznosu od tisuću eura. Najbolji životopis napisao je učenik Matija Vugriniček koji je također nagrađen vaučerom od tisuću eura. Pohvalnice su dobili učenici Noemi Juričić, Monika Tenčić, Daria Bistričić, Antonio Štemberga, Lana Stepančić, Deni Miletić, Vigo Matošević, David Sandić, Ian Bučić i Aleksander Glavičić.

(Snimio: Branko Biočić)Matija Vugriniček najbolje je napisao životopis (Snimio: Branko Biočić)

(Snimio: Branko Biočić)Filip Banak nagrađen je za najbolju objavu na društvenim mrežama (Snimio: Branko Biočić)

Labinski gradonačelnik uručio je zahvalnice sponzorima, tvrtkama Novation tech, Daniele Systec, Carel Adriatic i Valamar.

- Našli su se dobri ljudi koji su kao sponzori imali senzibiliteta za vas pa im na tome zahvaljujem. Sajmom poslova željeli smo vam pomoći u donošenju važne životne odluke. Želim vam da odete izvan grada, da vidite svijet, ali da se na kraju vratite doma jer doma je najljepše. Morate znati što se nudi doma, u gradu od deset tisuća stanovnika. Ono što nude tvrtke u Poslovnoj zoni, hotelske kuće u Rapcu, naši obrtnici i poduzetnici, to ima malo koji grad u Hrvatskoj. Uživajte u životu, u najljepšim godinama vašeg života ali i da proširite svoje znanje i vidike, poručio je gradonačelnik Valter Glavičić labinskim srednjoškolcima.

(Snimio: Branko Biočić)Nagrađeni srednjoškolci (Snimio: Branko Biočić)

Pročelnik odjela za društvene djelatnosti Borjan Batagelj rekao je da je labinski Sajam poslova korisna i vrijedna manifestacija za mlade. U svom drugom izdanju Sajam je u potpunosti zaživio te će, izgledno je, postati tradicionalan.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter