poziv izlagačima

Božićni "BUJAK" - second hand buvljak ove subote u Bujama

| Autor: Tea Tidić
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Buje, u subotu, 23. prosinca, s početkom u 10 sati u parku kod partizana održat će se božićni buvljak "BUJAK".

- Božićni buvljak je mjesto na kojem možete mijenjati ili prodati stvari koje vam ne trebaju a koje mogu postati nečiji božićni poklon, sve s ciljem usvajanja principa kružnog gospodarstva – smanjenja otpada, recikliranja i ponovne uporabe.

Na buvljaku se može prodavati odjeća, obuća, modni dodaci, dekoracije, posuđe, knjige, nosači zvuka, rukotvorine… sve što se nalazi u vašim ormarima ili što izrađujete a za što vjerujete da nekoga može razveseliti u ovo blagdansko vrijeme. Prodavati mogu svi koji znaju uzvratiti kusur, poručuju iz bujskog Učilišta.

Zainteresiranima će biti osigurano prodajno mjesto od cca 4m 2 opremljeno štandom ili stolom, a prodavači samostalno trebaju osigurati stalke ili vješalice, naljepnice i kartone s cijenama, vrećice, kao i prijenosne kase i POS aparate, wi-fi, produžne kablove i slično.

Broj prodajnih mjesta je ograničen, stoga organizatori pozivaju zainteresirane da se prijave što prije na adresu info@uciliste-buje.eu.

Organizatori su osigurali i kuhano vino, a za glazbenu kulisu pobrinut će se Neeksha vinyl selection. Također, tu će biti besplatan napuhanac gdje se djeca mogu zabaviti.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater