proslavili 5. rođendan

FOTO / "Radio Medulin FM raste iz godine u godinu zahvaljujući svojim slušateljima"

Na slavljeničkom koncertu publiku su zabavljali Darko Privrat i Danijel Radolović, Škico Acoustic Band, Top of the Pops, Klapa Škerac, Dean Bakić, Irena i Mauro Giorgi, Gordan Gregurović i Petra Tripar, Devin Juraj, Tedi Grubica i Medea, Lilihip, Čelične četke, Livio Morosin, Maja Miljavac, Anelidi, Serđo Valic i Petar Banko, Amir Kazić Leo, Atomsko sklonište i DJ Denis Goldin, a druženje nije moglo proći bez velike rođendanske torte

| Autor: Doria Mohorović


U prepunoj dvorani Osnovne škole "Dr. Mate Demarin" u Medulinu, uz nastup dvadesetak istarskih glazbenika, radio Medulin FM proslavio je večeras svoj peti rođendan. Uz iće, piće i dobru glazbu, Medulinci i gosti svih generacija nekoliko su se sati družili i pjevali, a neki i zaplesali.

Nakon uvodnog pozdrava medulinskog načelnika Ivana Kirca i glavne urednice Medulin FM radija Jelene Vitasović, koncert su otvorili domaćini - bend Top of the Pops.

- Posebno smo radosni što za 5. rođendan kojeg slavimo večeras u školskoj dvorani Medulin, ujedno slavimo plasman naših kolega Kristine Iveković i Nikole Milata i njihove grupe Top of the Pops na Doru, hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije, a koja koji će se održati u subotu u Opatiji. Za naš rođendan željeli smo slušatelje nagraditi za povjerenje i zahvaliti se osnivaču, Općini Medulin i zajedno sa svim komunalnim firmama i institucijama u Općini, održati koncert "Medulin i prijatelji" s dvadesetak istarskih izvođača, istaknula je Jelena Vitasović i zahvalila svima na dolasku. Podsjetila je da je Medulin FM radio 1. veljače proslavio svoj 5. rođendan, a s radom su započeli upravo na taj dan 2018. godine u podrumu zgrade Urbis u Puli. Nakon tri mjeseca djelovanja preselili su svoju malu redakciju na medulinsku placu gdje i danas djeluju.

- Radio Medulin FM raste iz godine u godinu zahvaljujući Vama našim slušateljima, kazala je Jelena Vitasović

Uz Jelenu Vitasović, trenutnu postavu Medulin FM radija čine i Nicole Vojak Štoković, Kristina Iveković, Nikola Milat, Mattias-Franc Stojanović i Ursula Beck.

Kroz program su svojim izvedbama okupljenu publiku zabavljali su Darko Privrat i Danijel Radolović, Škico Acoustic Band, Top of the Pops, Klapa Škerac, Dean Bakić, Irena i Mauro Giorgi, Gordan Gregurović i Petra Tripar, Devin Juraj, Tedi Grubica i Medea, Lilihip, Čelične četke, Livio Morosin, Maja Miljavac, Anelidi, Serđo Valic i Petar Banko, Amir Kazić Leo, Atomsko sklonište i DJ Denis Goldin. Svaki izvođač izveo je po dvije pjesme, a slavljeničko druženje nije moglo proći bez velike rođendanske torte. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum